Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Publicerad 2015-09-01 18:50:00 i Jag tycker till om produkter

Jag hade aldrig testat den hyllade Eyeshadow Primer Potion från Urban Decay förrän den började säljas på Kicks, då jag skaffade mig ett exemplar. Och HALLÅÅÅÅ??? Var har du varit hela mitt liv!? Varför är det ingen som pratar om dig?! (OK, det kanske bara är jag som är lite trögfattad.) Läs mer vad jag tycker under bilden!
 
 
För fan, det här är ju en primer som faktiskt gör sitt jobb. Jag har använt Too Faced Shadow Insurance hur länge som helst men den gjorde inte sitt jobb med att hindra ögonskugga från att creasa på mig.
Men Primer Potion gör det. Jag vet inte vad den innehåller för magisk ingrediens, men den hindrar verkligen ögonskugga från att creasa hela dagen lång (extra länge om man verkligen packar skuggan ovanpå). Primern är färglös, as far as I can tell. Någon minut efter att man applicerat (jag applicerar med fingret) känner man hur den liksom "sätter sig", så den innehåller definitivt något som griper fast vid ögonlocket. Har även använt Primer Potion under ögonen för att få concealer att hålla längre och det fungerar också utmärkt.
Finns på Kicks.se för 130 kr (6 ml) eller 190 kr (11 ml). 
Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2015-09-01 18:54:44

Ja visst är den bra! Jag har vetat om den väldigt länge dock då den var riktigt hype:ad för några år sedan :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej