Recension: Rimmel Provocalips - Kiss Me You Fool

Publicerad 2015-09-24 22:58:10 i Jag tycker till om produkter

Jag har testat en av dessa hållbara "läpplack" från Rimmel, ni har säkert sett dem högt och lågt de senaste månaderna eftersom de är the shit. Bra, alltså. Jag köpte mitt ex på eBay, tror inte de finns i butik i Sverige än?
Det fullständiga namnet är Provocalips 16 Hour Kiss Proof Lip Colours. Den här färgen, en neutral klarröd nyans, heter Kiss Me You Fool. Krämen är otroligt pigmenterad men tunn i formulan, lätt att applicera med en doe-foot-applikator (borde ha en vassare kant - man får inte knivskarpa linjer med den) och torkar matt. Det medföljande transparenta läppglanset förändrar inte färgens hållbarhet och gör läpparna mjukare och mer behagliga.
Kyssäkta, då? Vet inte, inte testat. Vatten- och saliv-fast? Definitivt, det håller och håller. Men mat klarar den tyvärr inte att stå emot på ett klockrent sätt. Läppkonturerna sitter kvar, men längst in närmast munnen släpper färgen när man äter något fett eller oljigt. För olja löser upp produkten, även om det tar en massa tid och gnugg. För ja, du MÅSTE ha en makeupremover, annars får du helt enkelt gå och lägga dig med Hollywood-mun. 
Håller ni med mig eller inte?

 
 
Kommentarer

Postat av: Zaisha <3

Publicerad 2015-09-24 23:25:03

Bra inlägg! Har velat prova den så ska kolla in på ebay :)

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2015-09-28 12:56:31

Låter som helt ok hållbarhet ju :) Något för mig att prova då kanske :D


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej