Recension: MAC Pro Longwear Concealer + jämförelse

Publicerad 2015-06-20 23:36:56 i Jag tycker till om produkter

Pro Longwear Concealer från MAC är en favorit hos många och numera även hos mig. Jag har använt nyansen NC15 i runt ett halvår nu och är redo för ett utlåtande. Om ni är intresserade av hurdan NC15 är i jämförelse med concealers från andra märken, scrolla nedåt!
Först och främst är detta är en enormt pigmenterad concealer och därför är den även väldigt dryg. Efter ett halvårs användning under ögonen och runt näsvingarna har jag knappt använt upp halva flaskan. Flaskan som förresten har en värdelös pump - man får nämligen ut PÅ TOK för mycket produkt vid en vanlig pumpning och måste därför vara otroligt försiktig när man pumpar.
Väl på sitter denna concealer som berget, bättre än någon annan concealer jag testat. Allra bäst sitter den när man duttar den på plats med fingrarna i stället för med borste, samt om man applicerar direkt på naken hud utan varken primer eller foundation. Den blir inte kakig på mig som har blandhy med oljig T-zon, och jag fixerar den alltid med puder. Fungerar lika bra på kvisslor som under ögonen, men den fixerar sig ganska snabbt så man måste vara snabb med att sudda ut kanterna.
Pro Longwear Concealer kostar 175 kronor på MACs egen hemsida och hos Kicks. Otroligt prisvärt om ni frågar mig. 

 
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2015-06-21 00:07:12

Har precis börjat använda MACs concealer och tycker verkligen om den då den sitter som berget, dock känns det som att jag blir lite grådassig runt ögonen av den.. :(

Svar: då kanske du borde ha en mörkare nyans eller möjligtvis byta från NC till NW eller tvärtom!
Dess

Postat av: Brownsugar

Publicerad 2015-07-26 18:24:20

Älskar den concealern :D

Svar: jag också, på en helt annan nivå!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej