Recension: L'Occitane Citrus Verbena Cooling Deodorant

Publicerad 2015-08-20 12:58:00 i Jag tycker till om produkter

Jag minns inte var jag läst det eller vem som skrev det, men när jag stod på flygplatsen i London med mina sista pund i näven mindes jag en sjukt positiv och hyllande recension av denna deodorant. Och jag slog till. Men blev något så vansinnigt besviken. L'Occitane är ett märke jag har haft mycket lite erfarenhet av, men det känns som ett såntdär lyxigt och spa-igt märke som bara släpper högkvalitativa fancy produkter. Så är inte fallet med den här stiftdeon. Tvärtom upplever jag svettlukten som VÄRRE när jag använt den, och den tränger igenom efter bara några timmar även på en ledig dag. Cooling? Nä, min armhåla känner inget coolt alls.
 
Enda plusset (förutom att den luktar gott vid applicering) är att den förmodligen kommer räcka mig en evighet då den innehåller mycket produkt. Men vad gör det om den inte gör sitt jobb? Säg mig nu, vad gör jag för fel? Får ni den här grejen att funka? Skulle vara intressant att höra från någon som faktiskt uppskattar den här deon.
 
 
Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2015-08-21 08:23:04

Nu har jag ingen aning om så är fallet, men kan det inte bero på att den inte innehåller alkohol och/eller aluminium? Det sägs ju att man måste vänja kroppen vid dem, så att man i början luktar mera svett och upplever att de inte funkar men efter mera ihärdigt användande börjar de faktiskt funka. Det är dock bara vad jag har hört och jag har ingen egen erfarenhet, s'atte. :)

Svar: Låter tillräckligt skumt för att stämma :p
Dess

Postat av: Caroline@makeupedia.se

Publicerad 2015-08-21 13:33:43

Citrus Verbena doftar ju så hemskt gott så väldigt synd att det blev värre, men kanske kan stämma som Camilla säger. Precis som sminkfria dagar brukar jag låta armhålorna vila från produkter också, och efter någon vecka påbörja en ny produkt.

Svar: Det har jag aldrig testat. . kanske borde det.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej