Ny layout

Publicerad 2015-08-04 14:34:00 i

Gav bloggen en liten uppfräschning i mer milda och sobra toner, eftersom min gamla layout krånglade så mycket. Roligast att pilla med är CSS:en - SUCH VALMÖJLIGHET! Jag är inte helt klar ännu, bl.a ska jag lägga till tydligare länkar till Bloglovin' och sociala medier. Förresten - är det någon som läser min blogg i webbläsaren? Eller läser alla på sina telefoner nu för tiden? Själv läser jag nästan bara bloggar på min laptop eftersom jag gillar det stora formatet.
Säg till om något ser knepigt ut hos er så jag kan fixa det!
 
Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2015-08-05 15:22:27

Jag läser på dator. Läser aldrig bloggar i mobilen, för mycket på för liten skärm, och bilderna blir så små. Vill du ha lite kritik som kan anses som konstruktiv (eller bara som en åsiktsfråga) så kan jag tycka att texten till vänster, i sido"baren", är lite för nära inläggstexten, blir lite stökigt. Öka avståndet eller gör bakgrunden i sidobaren till en annan färg än den vita som är i inläggens bakgrund så blir det nog inte så grötigt. :)

Svar: tack för tipset! =)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej