Ny favorit: NYX Tame&Frame Tinted Brow Pomade

Publicerad 2015-08-07 22:59:00 i Jag tycker till om produkter

Jag trodde aldrig det skulle komma en utmanare till Brow Wiz av Anastasia Beverly Hills i min ägo, men jag hade fel. Eller, Brow Wiz kommer nog alltid vara min favoritpenna, men jag tycker inte penna räcker till mina bryn. Jag behöver penna, skugga OCH ögonbrynsgel. MEN, det här nya tillskottet i min samling täcker alla mina behov och funkar utmärkt på egen hand utan att jag känner att jag måste komplettera. EN brynprodukt som gör allt, alltså. Varför då, då? Läs nedan!
 
 
Klart det är en dupe/kopia av Anastasias Brow Pomade, men den har jag faktiskt aldrig testat. Priset är dock mycket lägre, 110 kronor på Eleven och Craycray. Det är ett vattenfast, pigmenterat vax som har ungefär samma konstistens som geleyeliner. Pigmenterad men inte sådär jobbigt FÖR pigmenterad så att man får den överallt, utan lagom. Ni kan se hur den ser ut på mina ögonbryn nedan. Den både fäster på håren och på huden och är lätt att sudda ut framme vid näsroten, jag gör detta genom att gnugga penseln vertikalt med resterna av produkten.
Jag använder en vass snedskuren pensel från Yves Rocher som jag älskar innerligt (79 kronor här), som ger ett väldigt precist resultat. Har haft den i ett år och den har varken fällt hår eller förlorat formen, awesome.
Jag använder färgen Brunette.
 
Som ni ser är Tame&Frame vattenfast. Den "torkar" efter ett par minuter men känns inte stel eller stramande på huden för det. Vill man ha bort den får man använda sminkborttagning eller möjligen tvål+vatten. Jag tror inte den är oljeresistent så vill man vara helt säker på att den inte rör sig en milimeter får man pudra på ögonbrynen innan man målar och fixera med transparent puder efteråt. Men mer hållbart än såhär blir det knappast. Betydligt mer hållbart än det jag använde tidigare.
 
 
För och efter. Låter detta bra? Blir ni sugna!?
Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2015-08-08 14:50:56

Blir fantastiskt sugen! Har spanat på Dipbrow pomade länge nu, men aldrig köpt p.g.a. dyrt. Tack för tipset! :D

Svar: kul, så lite så :D
Dess

Postat av: Emma P

Publicerad 2015-08-09 19:24:48

Ser bra ut! Jag tycker att Anastasia är för pigmenterad faktiskt...


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej