Glossybox April (spoiler)

Publicerad 2014-04-29 18:21:00 i Övrigt

April månads Glossybox var likt de föregående två inte superupphetsande, men ett par intressanta produkter slank faktiskt med! Läs mer under bilderna om vad jag fick i min låda den här månaden.
 
 
  • Löddrande duschkrämen Yogi Flow Foaming Shower Gel från Rituals, luktar skitgott och jag är en total duschkrämsjunkie. Har aldrig testat någon som man liksom... sprayar (?) ut... tidigare, så det ska bli spännade. Fullsize!
  • Rich Hair Care Pure Luxury Intense Moisture Schampoo, tror att detta är ännu en fullsize. Ska tydligen vara ett återfuktande och närande schampo, hur det nu går till, så det får sättas på testning.
  • Läppeeling från Étre Belle. Redan testat - funkade. Kanske inte en jättespännande produkt och jag skulle nog aldrig köpa en läppeeling i affär, men den kanske kan vara bra att ha. Fullsize.
  • Läppensel från Emite Make-Up.
  • Prover på arganolja från Rich Hair Care och hudkräm från Yu-Be. Får se hur "arganoljan" (=silikon med en droppe arganolja i...) står sig, hudkräm går väl alltid åt I guess.
Hoppas nästa månads blir roligare, annars kanske prenumerationen får stryka med. Vad fick ni?
 
Kommentarer

Postat av: Fotograf Maria Carlsson

Publicerad 2014-04-29 19:02:44

Paketdagar är alltid lika roliga :) Fast kanske inte innehållet?

Svar: haha, exakt! ;)
Dess

Postat av: Linda

Publicerad 2014-04-29 19:32:52

Sa upp min prenumeration efter förra boxen, har hållt på i två år nu så får räcka. Vad jag sett av denna månads varianter tycker jag de är en bra box och hade själv önskat sheer cover. YuBe krämen är jättebra 😊 Hade den för några år sedan.

Svar: är lite besviken på yube-krämen, tycker varken den gör bu eller bä.
Dess

Postat av: Sofies skönhetsblogg

Publicerad 2014-04-29 20:00:06

Verkar som vi fick lite annorlunda produkter i boxen!

Jag fick en body lotion från Ldb i stället för duschkrämen, hade varit kul att testa Rituals men jag gillar lotionen också då den doftar smultron och jag redan har duschkrämen hemma så det blir en fin kombo! :)

Sedan fick jag inte heller shampoot utan en primer från Loreal! :)

Jag är nöjd! Inte ett dugg intresserad av den japanska krämen dock, och läpp-peelingen känns användbar men inte så intressant.

Svar: rituals-gelén var UNDERBAR!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej