Recension av L.A. Colors Top Coat (Rapid Dry)

Publicerad 2012-09-05 14:55:45 i Jag tycker till om produkter

 
För någon månad sen var jag i stort behov av ett överlack, så när jag hittade det här från L.A. Colors inne på Glitter blev jag intresserad. 15 ml för (om jag minns rätt) runt 30 kronor är ju helt ahh-mazing. 
Första gången jag testade det här överlacket var på en manikyr med vita prickar på röd bas, och jag blev otroligt besviken eftersom penseln drog med sig det vita och smetade ut det över halva nageln. Men såhär i efterhand tror jag att det berodde mer på att lacket under inte hade torkat ordentligt, än på ett fel hos L.A. Colours överlack. 
 
Som ni ser har jag använt det ett tag nu och ännu har lacket inte blivit segt eller sämre på något sätt. Det enda som skett är att det antagit en svagt röd färg men det är inget som syns på nageln, och denna lilla petitess händer ju med de flesta överlack efter ett tag. 
Jag är otroligt nöjd med mitt nya överlack, även om jag inte skulle påstå att det torkar snabbare än andra i samma kategori. Men ytan blir glansig och hård och lacken håller en tillfredsställande (för mig) tid, vilket är åtminstone 3-4 dagar innan det börjar skavas av lite vid kanten, beroende på märke. 
 
Blir nog så att jag bunkrar upp för en period framöver med den här prisvärda pärlan. Finns alltså att köpa på Glitter och på olika ställen online.
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej