Om nygamla nagellack och gammalt smink

Publicerad 2012-09-14 21:08:00 i Smink

Dessa nagellack och sex stycken till fick jag hemskickade av en tjej som aldrig använde dem, och därför ville donera dem till ett hem där de fick göra nytta. Lite som att skicka en uttråkad innerstadskatt till en bondgård på landet. Och i detta Göteborgska hem passar de perfekt!
De är väldigt gamla, som ni ser, men inget har torkat ut. Lacken från Isadora måste vara 5+ år gamla, kanske äldre? Lacken från Wet n Wild har också en väldigt uråldrig design. Spännande! Ser fram emot att testköra dessa i höst.
 
 
 När jag var liten på 90-talet fanns det ett sminkmärke som hette Constance Carroll i var och varannan mataffär. Ibland hade jag råd att köpa mig något därifrån och då var det som julafton. Jag minns att jag köpte en vit kajalpenna och hade på hela ögonlocket, för det var poppis. Jag hade även ett vitt och ett gult nagellack, minns jag.
När jag fyllde 13 eller 14 (något i den stilen) fick jag ett turkost nagellack från Max Factor av pappa, och en matchande ögonskugga. När jag flyttade nyligen hittade jag ögonskuggan i en undangömd necessär, den ser fortfarande ny ut och är riktigt fin. Men jag tror inte jag kommer använda den, den har för mycket affektionsvärde för mig eftersom min pappa avled i våras. Det är ett fint och kul minne att ha, en turkos ögonskugga från Max Factor liksom.
 
Kommentarer

Postat av: Chaosophia

Publicerad 2012-09-15 11:42:21

Lacket från WnW i mitten där ser spännande ut!

Postat av: Ellet

Publicerad 2012-09-15 15:17:07

Åh, glitz! Glitz och Glam var mitt favvomärke när intresset föddes, hade massor och älskade allihopa! Kul att se att de fortfarande lever kvar :)

Svar: Vart köper/köpte man dem? :D
Dess

Postat av: Ellet

Publicerad 2012-09-15 20:05:45

På Åhléns när dom precis slutat vara en mataffär typ (95-96?), haha!

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2012-09-20 22:50:08

Äh spännande ju :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej