China Glaze - Concrete Catwalk

Publicerad 2012-04-22 13:27:17 i Nagelfint

Ännu ett lack från beställningen (försöker långsamt beta av alla så jag kan fota dem och visa här!), det mellangrå Concrete Catwalk från Metro-kollektionen 2011. På accentnageln har jag redan nämnda lack i fråga, tillsammans med Papaya Punch från samma märke och Freshy från Mavala.

Jag tycker det här är riktigt fint men upplevde lacket som lite jobbigt att måla med, det var ganska rinnigt och torkade (för) snabbt så det blev således ojämnt på sina ställen. Ingen biggie dock.

 

Kanske ska nämna att jag har Isadora Second Nail som underlack och Mavala Minute Quick Finish som överlack. Fint va?

China Glaze - Riveter Rouge

Publicerad 2012-04-20 20:46:00 i Nagelfint

Den här pärlan fick jag med i samlingen från Nailsupplies här senast, och jag gillar verkligen det här lacket. Det släpptes i Vintage Vixens-kollektionen 2010, och jag gissar att det har fått sitt namn från Rosie the Riveter som ni nog känner igen.

 

 

Man skulle väl kunna beskriva den här nyansen som mörkt körsbärsröd med glitterpartiklar i silver. Otroligt täckande - ett lager räcker långt och på bilderna har jag två. Helt okej torktid och risk för att inte kunna slita ögonen från naglarna. Älsk!

MAC Sheertone Shimmer Blush - Springsheen

Publicerad 2012-04-20 13:39:48 i Jag tycker till om produkter

Lo and behold! För ett tag sen fick jag det här förtjusande lilla blushet som ser ut som en mer korallig version av NARS Orgasm. I vissa ljus är det rosa, i vissa ljus korall, i vissa ljus och vinklar en blandning. Det skimrar i guld och har därför en highlightande effekt. Jag älskar det!

 

Rosa? Korall? Persika? Allt!

 

Ser ni guldskimret?

 

Och såhär ser det ut på mig:

 

 

Det perfekta vårskimret helt enkelt, som namnet antyder.

 

Classique huvudvärk

Publicerad 2012-04-19 22:50:19 i Övrigt

Vanligtvis är jag inte alls särskilt känslig för dofter och parfymer, förutom när någon på spårvagnen fullkomligen har dränkt in sig i parfym så att det riktigt svider i näsan. Men en parfym har blivit den första att framkalla migränartad huvudvärk hos mig, och det är Jean-Paul Gaultier's Classique X. Sprayade lite på handleden innan en mardrömslik flygfärd då jag minns att jag irriterade mig riktigt mycket på den. Och förra månaden fick jag hem en liten provflaska av Classique X och gjorde såklart om misstaget. Ett litet, litet sprut på handleden och jag fick otroligt ont i bihålorna och huvudet och försökte för allt i världen gnugga bort parfymen från handleden med vatten och tvål utan att lyckas. Skitstark, skitstörande, genomträngande och huvudvärksframkallande. Usch.
Ändå vill jag minnas att jag provsprayat Classique från samma tillverkare och älskat den. Konstigt.

 

Urk!

Är det någon speciell parfym ni absolut inte tål?

 

Nailpolish heaven

Publicerad 2012-04-14 19:35:03 i Nagelfint

Lagom till jag skulle behöva min digitalkamera för att ta bilder på mina pimpade fingrar så har jag alltså slut på batterier i hushållet.

Men jag kan redan nu meddela att Harvest Moon har en näst intill metallisk finish och lyser kopparfärgat i sol- och lampljus som om naglarna glödde. Seriöst.

Samt att Ahoy är den perfekta glimmande godisrosa nyansen med finmalt guldglitter som ger lacket ett oerhört djup och som gör mig sugen på gelédesserter.

Bilder kommer alltså, så småningom.

 

Mind = blown.

Lackleverans

Publicerad 2012-04-12 18:25:15 i Nagelfint

Nu är de här! 8 arbetsdagar tog det, med lite helg emellan.

 

 

Från vänster: Midtown Magic (syns knappt), Harvest Moon, Papaya Punch, Ahoy, Riveting Rouge, Concrete Catwalk, Cha Cha Cha och närmast Agro.

Beställdes alltså från Nailsupplies och gick på ca 300 inklusive frakt.

Tror Harvest Moon blir det första jag testar, det ser så lysande kopparaktigt ut. Love!

Cat-eye

Publicerad 2012-04-02 00:11:17 i Bilder på sminkningar

Oj vad glest det blivit mellan inläggen nu, har noll inspiration för tillfället och är dessutom ute och har praktik relaterad till min utbildning, så dagarna är lite längre än jag är van vid. I alla fall! Gårdagens make blev en hederlig cat-eye och röda läppar. Håret (som nu är brunt) bar jag i milkmaid braids.

 


Primer: Lumene - Beauty Base Matifying Primer
Foundation: MAC Studio Fix Foundation, NC15
Puder: MAC Blot Powder - Light
Concealer: Wet n Wild Cover All Concealer Palette
Blush: e.l.f Natural Radiance Blusher - Flushed
Highlighter: The Balm - Mary-Lou Manizer
Ögonprimer: Lumene - Eye makeup base
Ögonskugga: Svart, brun, beige - Sleek-paletten Storm
Ögonbryn: Lumene Mineral Eyebrow Pencil - Grey brown, Viva la Diva ögonbrynstrio, H&M Eyebrow fix
Kajal: Viva la Diva - Black
Mascara: Isadora Big Bold Mascara
Läppar: Max Factor's Lipfinity Lip Tint - Passion Red (09)