Recension: MAC Mineralize Skinfinish Powder

Publicerad 2016-02-18 23:16:00 i Jag tycker till om produkter

Som ni ser på bilderna nedan så är de aningen daterade. Faktum är att jag använt det här pudret sen i somras, och gillat det något djävulskt. Trots att det är drygt så är ytan inte fullt så perfekt som på den andra bilden längre, nej, nu har jag snart gjort slut på det. Mineralize Skinfinish är ett hypat puder från MAC som jag köpte till stor del på grund av min absoluta skönhetsguru, Sharon Farrell. Och levde det upp till mina förväntingar? Läs under bilderna!
 
 
Jag har använt nyansen Light, men jag upplever det som lätt och näst intill transparent i täckningen. Pudret mattar ner utan att bli kakigt, man ser inte dragqueen-matt ut helt enkelt. Jag har inte upplevt att det här pudret blir fult när man applicerar flera lager, men jag rekommenderar att man ALLTID blottar ansiktet innan man drar på ett nytt lager puder fram emot slutet av dagen. Att pudra ovanpå en massa olja är i princip ett recept för katastrofalt osnygg finish, och inte särskilt hygieniskt heller. 
Jag applicerar med en buffing brush från Real Techniques. Jag gillar att pressa på puder snarare än svepa på det, eftersom en pressande rörelse inte förstör underlaget.
Jag tycker det här är ett svinbra puder. Trots att många av MACs mineralizeprodukter innehåller glitter, gör inte denna produkt det. Thank God, vem fan vill ha glitter i sitt puder liksom? (Om man inte är en enhörning i en människas kropp.)
 
295:- på Kicks och i MACs egna butiker.
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej