Benefit Sugarbomb Blush

Publicerad 2015-10-24 01:18:49 i Smink

Inte så mycket en recension som ett hyllningsinlägg med swatches till detta vackra blush. Kolla in! En varm rosa historia. Det är något med deras fyrkantiga cirkus-liknande färgexplosioner  i söta lådor som tilltalar mig. Benefit hittar ni på Sephora.
 
 
 
 

Catrice Liquid Metal Eyeshadow - Gold n' Roses

Publicerad 2015-10-20 14:18:00 i Smink

Igår visade jag ju den eminenta Chocolate Nude -paletten från Catrice, idag är det tur för denna pärla. Är hon inte vacker, så säg?! Duokrom guld och rosa och väldigt glittrig på ögonlocket. Jag tror den här skuggan är lite som andra väldigt grovmalda glitterskuggor, det vill säga appliceras bäst med fingertoppen. Jag fick en del nedfall när jag använde pensel och appliceringen blev inte så jämn och glansig som den blev när jag i stället duttade med fingertoppen. Det fanns flera andra färger, men bara denna fick följa med mig hem. Priset låg på runt 40 kronor om jag inte minns fel. 
Vet någon var man kan köpa Catrice online? Kommentera gärna!
 
 

Catrice Chocolate Nudes Eyeshadow Palette

Publicerad 2015-10-20 01:04:58 i Smink

Att USA och England har bra budgetsmink vet nog de flesta om vid det här laget, men även på annat håll i Europa finns spännande märken för typ inga pengar alls. Jag var nyligen i Berlin och där plockade jag upp bland annat denna palett från Catrice. Jag minns inte exakt vad den kostade, men inte över 50-lappen. Som ni ser på mina swatches är alla skuggorna riktigt pigmenterade utom den andra, men det kan också vara så att den matchar min hudton perfekt. Min favorit är den mörkbruna skuggan längst till höger som är otroligt smörig och lätt att jobba med. Åh, jag älskar paletter, de är så söta, så jävla praktiska! :D
 
 
Catrice säljs, vad jag vet, förutom Tyskland även i Spanien, säkert på fler ställen. Fick med mig fler godbitar från Berlin som jag visar snart!
 
 

KIKO 524 vs Sephora Dirty Groove

Publicerad 2015-10-11 10:48:00 i

Tillhör du en av de som förälskat dig i 524 från KIKO men inte orkar vänta tills de öppnar i Sverige? Räds ej mer! Dirty Groove från Sephoras egna nagellackslinje är nästan identiskt men med mer finmalet glitter. Go fetch!
 
 

Barry M - Dusky Mauve

Publicerad 2015-10-09 13:41:37 i Nagelfint

Dusky Mauve från Barry M är en väldigt elegant, sober, dammig lilagrå färg. Heltäckande på två lager och med en fantastisk glans. Jag älskar Barry M's lack! De är lättmålade, billiga och kommer i en triljon färger. Tyvärr är de svåra att få tag i, speciellt nu när ASOS slutat skicka nagellack till Sverige. eBay kanske är ett alternativ om ni blev sugna. 
Här är ett par andra Barry M-lack jag bloggat om: duokroma Mediterranean - glittriga Fashion Icon - juliga Red Glitter.