China Glaze - License & Registration Pls

Publicerad 2015-03-14 17:09:00 i Nagelfint

Det här är ett nytt lack från China Glazes vårkollektion Road Trip. Inte alls min färg egentligen men det såg himla fint ut på promobilderna. (Se alla lack swatchade här!)
Som ni ser på bilderna blir lacket högglansigt, inte bara tack vare överlacket (Seche Vite) utan även på egen hand. Torkar snabbt gör det. Detta kan det nog tacka crelly-formulan för. Jag är inte överdrivet förtjust i varken crelly- eller jellylack eftersom jag inte tycker om när man ser nagelkanten. Slår man ihop detta faktum med att jag inte tycker färgen är så upphetsande så... hmm. Jag tror det här lacket får byta ägare.
Finns att köpa för 98 kr på Eleven (affiliate), sök då på namnet, då kollektionen inte verkar ha fått en egen sida än.
 
 
Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2015-03-16 20:47:29

Har du något tips på en bra nagellacksremover som är skonsam? Eller kanske något bra underlack? Mina naglar skivar sig så lätt och går sönder.

Svar: Ja! Ciens rosa remover från Lidl är super. Som underlack använder jag second nail från Isadora och smörjer händerna ofta.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej