OPI höst-/vinterkollektion 2015 - Venice + turistbilder...

Publicerad 2015-06-21 15:56:03 i Nagelfint

 
I höst lanseras ett gäng juveler från OPIs Venice-kollektion. Varje höst släpper de ju en kollektion inspirerad av en plats och i år gick turen till den vackra Italienska kanalstaden.
Jag var i Venedig förra sommaren, bara en av många platser i norra Italien jag hann besöka, så jag tänkte det vore kul att slänga in lite bilder därifrån här. Om ni någon gång får chansen att åka dit, gör det. 
Hur som helst, swatches på denna kollektion har Little Miss Consumer redan gjort, klicka här för att se dem! Blir ni sugna på något? Själv klappar hjärtat för Baroque... But Still Shopping och O Suzi Mio (älskar ALLA namn!).
 
 
Så vackert på kvällen att man smällde av.
 
Piazza San Marco, känd från promobilden. ;) Tyvärr renoverade de Markuskyrkan just då.
 
Rialto-bron och en glad italienare.
  
Man förvandlades till en galen turist som var tvungen att ta kort på precis ALLA kanaler! Det är inte svårt att förstå varför.

Recension: MAC Pro Longwear Concealer + jämförelse

Publicerad 2015-06-20 23:36:56 i Jag tycker till om produkter

Pro Longwear Concealer från MAC är en favorit hos många och numera även hos mig. Jag har använt nyansen NC15 i runt ett halvår nu och är redo för ett utlåtande. Om ni är intresserade av hurdan NC15 är i jämförelse med concealers från andra märken, scrolla nedåt!
Först och främst är detta är en enormt pigmenterad concealer och därför är den även väldigt dryg. Efter ett halvårs användning under ögonen och runt näsvingarna har jag knappt använt upp halva flaskan. Flaskan som förresten har en värdelös pump - man får nämligen ut PÅ TOK för mycket produkt vid en vanlig pumpning och måste därför vara otroligt försiktig när man pumpar.
Väl på sitter denna concealer som berget, bättre än någon annan concealer jag testat. Allra bäst sitter den när man duttar den på plats med fingrarna i stället för med borste, samt om man applicerar direkt på naken hud utan varken primer eller foundation. Den blir inte kakig på mig som har blandhy med oljig T-zon, och jag fixerar den alltid med puder. Fungerar lika bra på kvisslor som under ögonen, men den fixerar sig ganska snabbt så man måste vara snabb med att sudda ut kanterna.
Pro Longwear Concealer kostar 175 kronor på MACs egen hemsida och hos Kicks. Otroligt prisvärt om ni frågar mig. 

 
 
 
 

Londonshoppingen del 1: Sminket (+swatches)

Publicerad 2015-06-06 14:26:00 i Smink

Jag vill visa första  delen av min London-shopping som är sminket. Ifall någon annan ska ut och resa kan det ju vara användbart med lite tips och swatches. Jag själv surfade runt som en idiot och sökte efter hauls på Youtube innan jag reste för att få tips. Och nästan allt nedan hittar ni ju även online! Låt oss börja med läppgrejer: 


MAC Ruby Woo, Rimmel Kate Moss - 107, MAC Rebel, L.A. Girl Glazed Lip Paint - GLG794Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder - 51, MUA Pearl Eyeshadow - Chamoisee, MUA Matte Eyeshadow - Fudge  3 x Ögonskuggpennor! KIKO Long Lasting Stick Eyeshadow - 06, Bourjois Colorband Eyeshadow & Liner - Grid Grafitti, No7 Stay Perfect Shade & Define - Deep Purple, MUA Blusher - Bubble Gum

 Soap & Glory Archery Brow Tint & Precision Shaping Pencil - Brownie Points, Collection Lasting Perfection Concealer - Ivory, Collection Glam Crystals - Dancing Queen & Glitz.
 

L.A. Girl - Copper Alloy

Publicerad 2015-06-02 17:53:39 i Nagelfint

Nu är jag hemma från London, och ett av köpen blev ännu ett metalliskt lack från L.A. Girl! L.A. Girl säljs för nästan inga pengar alls i en butik i Westfield-gallerian. Tidigare har jag visat übervackra Antique Gold. Det här lacket, Copper Alloy, är lika vackert det och med ett fantastiskt djup. Basen är tomatröd med ett kopparoranget skimmer som gör att det nästan ser duokromt orange/rosa/rött ut i vissa ljus. Här har jag tre lager och de torkar normalsnabbt och sitter riktigt bra på plats. L.A. Girl säljs även på Beautyjoint.