Mina favoritskuggor från MAC + swatches

Publicerad 2015-07-23 13:22:42 i Smink

Jag är inte den som faller för hype kring nya, trendiga, "Instagram-märken" särskilt mycket, jag håller mig lite i bakgrunden tills hypen lugnat ner sig och först då kanske jag köper något om jag märker att det fortfarande hyllas. MAC är en gammal räv i sminksammanhang och deras (permanenta) skuggor är väl beprövade och pålitliga. I like it. Nedan visar jag mina favoriter - hoppas ni ser något ni tycker är fint och kanske kan lägga till något på shoppinglistan. De mjukaste och allra mest lättarbetade är för övrigt Nylon, Woodwinked och Coppering. Total jävla älsk på dem!
 

Vänster till höger, uppåt och ner: Nylon (frost), Copperplate (matte2), Sketch (velvet), Quarry (matte), Woodwinked (veluxe pearl), Cranberry (frost), Patina (frost), Club (satin), Coppering (frost).


Swatchade på ett tunt lager foundation. Club är till hälften swatchad över en svart jumbopenna från NYX för att de blå skiftningarna ska synas extra väl.
 
Such pretty, many shimmer! Det är svårt att fånga det fantastiska skimret i Woodwinked, Cranberry och Coppering med min kamera, tyvärr...
 
Vad har ni för MAC-favoritskuggor?
Kommentarer

Postat av: Pernilla S

Publicerad 2015-07-24 20:04:49

Har bara 4 skuggor från Mac, men Cranberry och matta bruna Handwritten är fina! Har även Stars n rockets, som är fin men har knappt använt den. Och Beauty marked som inte är värd att köpa, den såg fin ut men vart typ bara svart.. :)

Svar: också funderat på stars n rockets!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej