Recension: Anastasia Brow Wiz + brynrutin

Publicerad 2015-01-20 23:01:00 i Jag tycker till om produkter

För ett tag sedan tog min nyfikenhet över och jag bestämde mig för att testa den sjukt hypade ögonbrynspennan från Anastasia Beverly Hills, med det långa namnet Brow Wiz Skinny Brow Pencil eller kort och gott Brow Wiz. Av många anses det vara den bästa ögonbrynspennan i världen. Ja, det är definitivt den bästa jag testat hittills, men det hade varit ännu bättre med en penna som var helt och hållet smudgeproof. 
Tippen på pennan är uppskruvbar och väldigt smal - uppskattningsvis 1,5-2 mm bred. Det är alltså sjukt enkelt att skapa skarpa bryn med hjälp av pennan, men också att sudda ut resultatet eftersom det i andra änden av pennan sitter en borste. Störande nog upplever jag borsten som lite för tät och rivig och den tar nästan bort det jag målat om jag använder den ovanpå, så att jag får gå tillbaka och bättra på. Men visst är jag grymt nöjd med min Brow Wiz, och den var helt klart värd de 189 kronorna jag betalade på Eleven. (affiliate)
Läs mer om min brynrutin och se resultatet av Brow Wiz nedan!
 
Som ni ser är min nuvarande ögonbrynsform ganska definerad och med en tunn "svans", och för detta passar den nya pennan grymt bra, i kombination med att jag färgar ögonbrynen med Refectocil (bästa jävla ögonbrynsfärgen jag någonsin testat - Coloran, släng dig i väggen). Jag noppar bara mina ögonbryn i svansen och underifrån och klipper dem även med en liten sax för att lättare kunna hålla dem på plats. De är helt enkelt naturligt glesa och tunna, speciellt framme vid näsroten. 
 
Eftersom pennan är just det, en penna, och därför i mer eller mindre trögflytande form, så fixerar jag med brynpuder för att det ska hålla ääääännu bättre. Min bryntrio kommer från Viva la Diva och har varit mig trogen i säkert 3 år. Jag använder den ljusaste för att tona ut början på brynet, den mellanmörka för att fylla i större delen, och den mörkaste drar jag bara ett streck med längs undersidan för att skapa dimension. Borsten jag använder är Yves Rochers snedskurna eyelinerborste som är sjukt vass och perfekt (79 kronor här (affiliatelänk)) Sen avslutar jag med bryngel från H&M  som är helt okej. 
 
Frågor på det? Blir ni sugna på att testa hypade Brow Wiz nu? :)
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Pernilla S

Publicerad 2015-01-21 00:16:09

Jag kör på Brow wiz (medium ash, tror jag min färg är, inte så brun i färgen..) och jag gillar den! Dock är jag mer förtjust i deras Dip brow, men den tar längre tid att måla med så om jag har bråttom åker brow wizen fram! :)

Postat av: Wysteriias skönhetsblogg

Publicerad 2015-01-25 18:11:39

Precis klickat hem en, känner att det är på tiden jag testar ;)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej