Vem är Drömteori?

Publicerad 2015-02-04 19:11:00 i Övrigt

Jag insåg här om dagen att jag kanske är alltför opersonlig i min blogg. Visserligen är jag inte direkt någon Blondinbella och jag bloggar inte för att få uppmärksamhet eller klick, men nya bekantskaper är ju alltid en trevlig bieffekt oavsett. Mina favoritbloggar har alla gemensamt att bloggaren i fråga har en väldigt stark personlighet som lyser igenom i inläggen (tänk Killercolours-Viola eller Fröken Rosa-Des). Och jag tänker att om man inte är så jävla mystisk och enigmatisk (som jag inbillar jag mig att jag är, möjligen en fåfäng narcissistisk fantasi...) så kommer folk tycka det är mer skoj att läsa det man skrivit.
 
Awkwardly posing.
 
Jag går i alla fall under mitt alias Dess och jag bor i Göteborg, men jag kommer ursprungligen från en liten spökstad i Värmland. Jag är i skrivande stund tjugofem år fyllda och är inne på mitt fjärde år på lärarprogrammet. Jag pluggar till gymnasiefröken (fröken, mycket gulligare än lärare!) i engelska och religion (men jag är inte religiös, utan agnostiker som det så fint heter). Mina ouppnåeliga drömyrken är dock författare och "konstnär" (jo, tjena). Jag är lyckligt lottad nog att jobba deltid på min sen barnsben absoluta drömarbetsplats, IKEA.
 
Jag bor i den enormt mysiga och pittoreska lilla stadsdelen Majorna där alla (well) röker gräs och odlar skägg. Typ. Har du högtflygande fantasier om att öppna en barbershop med retrotema, organiskt brunchställe med odling på balkongen eller ett kontor dit folk kommer och betalar dig bara för att få dricka kaffe med dig medan du filosofierar över livet? Då är det i Majorna du ska göra det. Jag passar dock inte in så jätteväl, för jag har bara svarta kläder, äger ingen Fjällräven-ryggsäck, svär med könsord lite för ofta för att det ska vara okej, är halvhjärtad vegetarian och tycker skägg är överskattat - men jag trivs ändå som räven i lyan.
Kort "Mina Vänner-Boken"-summering: Progmetal är min favoritgenre vad gäller musik, min favoritdikt är Twice Shy av Seamus Heaney, mina favoritböcker är Harry Potter-serien och Den Hemliga Historien, min favoritmat är pizza (duuhhh), mina favoritfärger är mörkröd och grön, min första kyss hette David och vi var 11 år (creepy) och om jag vann en miljon skulle jag inte berätta det för någon förutom mamma.
 
 Katt!
 
Mina intressen är (förutom bloggens ämne, duh) att måla tavlor, läsa böcker, historia, tatueringar, populärkultur (seriemaraton är en favoritaktivitet, och sitcoms är ett stort intresse och ett favoritämne att diskutera), resa (London är min favoritstad, och mitt drömresemål är New York), pyssla (typ måla om möbler, sy, inreda, osv) samt att testa asiatiska restauranger i jakt på den godaste indiska- eller thaimaten i Göteborg (just nu är Moon Thai min favoritthai, och Bombay Palace min favoritindier). Jag gillar även att gå på bio men gör det på tok för sällan. Sen måste jag nämna att något som tar upp en betydande del av min tid är att klappa på min katt, Donna. Hon är en bitchig femårig inavlad bondkatt som ingen ville ha eftersom hennes syskon var helvita. Men jag ville ha henne och hon är mina bäst spenderade hundra kronor.
 
Så... hej! Goddag! Var hälsade! :)
 
Kommentarer

Postat av: Lojs

Publicerad 2015-02-04 21:45:54

Haha hej!
Det här inlägget fick mig att le ganska fånigt. *tummen upp*

Postat av: Ajna

Publicerad 2015-02-08 14:10:52

Älskar inlägg i "mina-vänner-boken"-stuk så det är var mycket uppskattat. Kan lika gärna fangirla lite till och berätta att din Tumblr är da bomb.

Trevlig söndag!

Postat av: Emilie/krex

Publicerad 2015-02-10 17:36:20

roligt att läsa, jag har faktiskt funderat en eller två gånger på vem du är egentligen ,D hm, kanske skulle göra ett liknande inlägg själv.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej