Nya skuggor från Inglot + swatches

Publicerad 2015-02-07 09:30:00 i Smink

Ta en titt på mina nya Inglot-skuggor! (Här är mina andra fem!) Ur palett-synpunkt är det nog en väldigt konstig kombination - askgrå, rödbrun och mörkrosa - men det är färger jag inte tidigare hade i min samling.
För de som inte vet så erbjuder det polska märket Inglot möjligheten att sätta ihop sina egna paletter med ett urval på ett hundratal ögon- och läppfärger. Denna palett med tre färger kostade €20 om jag inte minns fel. Jag gillar verkligen konceptet och tycker att skuggorna presterar riktigt bra. Paletten är skitsnygg men det är lite störande att formerna är fyrkantiga, så att man inte får plats med andra märken i dem om man skulle vilja. Det har jag som tur var min andra Inglot-palett med runda former till.
 
Inglot finns lite här och var i världen, jag tror det närmsta stället är Norge faktiskt - åtminstone så finns det en fristående butik i Oslo. Läs mer och se swatches nedan!
 
Nedan har jag swatchat färgerna över en primer. 152  är en superskimrig, nästan metallisk skugga i en askgrå, kall, nästan lila ton. Supermjuk att jobba med. 449 är en mörkrosa skugga i satinformula med ett svagt skimmer. Jättefin, men det är den hårdaste och minst lättjobbade av trion. 335 är en matt tegelröd skugga. En färg som verkligen saknats i min samling. Gillar man varma matta färger är den nästan ett måste. Den är otroligt pigmenterad och man behöver knappt nudda den med borsten för att få upp färg.

 
 Trevlig helg på er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej