Fem snabba recensioner - hudvård

Publicerad 2015-02-03 02:15:00 i Jag tycker till om produkter

Jag upptäckte att jag hade flera produkter i badrumsskåpet som jag ännu inte skrivit något om, så här kommer fem korta och koncisa recensioner från Nivea, Garnier, Kicks  och Yves Rocher. Läs under bilden!
 
 
- Nivea Daily Refining Scrub - En fullgod ansiktsskrubb med ganska få men stora skrubbande korn. Luktar gott och gör huden mjuk men man får klämma ut rätt mycket ur tuben, så kornen kunde ha varit fler. Har denna i duschen och peelar några gånger i veckan, funkar bra för mig. Köpa igen? Kanske, om jag behöver en peeling akut...
- Kicks Deodorant Fresh Laundry - Luktar precis vad den lovar och ganska starkt av tvättmedel, vilket jag gillar, men om man vill ha en doft som inte konkurrerar med parfymen man bär bör man välja något annat. Fungerar bra för att hålla otrevlig svettlukt borta i åtminstone 24 timmar, men dess antiperspirerande egenskaper är dock diskutabla. Stor förpackning som lär räcka länge. Köpa igen? Ja.
- Garnier Pure Active Purifying Make-Up Remover Gel - Nä, denna gör inget jättejobb med att ta bort smink, minst två omgångar krävs för att få bort bas och ögonmake på ett tillfredsställande sätt, men mascara rår den inte på. Löddrar inte och känns ganska mild, så den funkar nog bäst på torr hy. Komplettera med ögonmakeupremover! Köpa igen? Nej, har testat bättre.
 - Garnier Nordic Moisture Match Normal/Combination Skin - fruktansvärt bra budgetkräm för ansiktet! Billig, luktar gott och fräscht, hyfsat dryg och den har inte gett mig finnar eller tilltäppta porer. Sjunker in snabbt i huden och funkar utmärkt under foundation. Och det bästa av allt är att den ändå känns återfuktande och... gör sitt jobb, helt enkelt. Köpa igen? Ja. Stapelvara.
- Yves Rocher Organic Vanilla Body Lotion - Jag gillar dessa lätta body lotions från Yves Rocher, oavsett doft. Köper man en pump till för en tia är de ovärderliga att ha stående på nattduksbordet eller skrivbordet. De gör händerna och kroppen mjuka utan att lämna en fet hinna. Lätta att applicera tack vare sin lätta konsistens. Man får mycket kräm för pengarna och ja, det finns inte mycket att klaga på helt enkelt! Köpa igen? Ja.
 
Hoppas ni tyckte detta var hjälpsamt i ert sökande i produktdjungeln!
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2015-02-03 14:27:48

Definitivt till hjälp, tack för tipsen!! :) ska prova fuktkrämen, är en student som precis har slutat jobba extra för att kunna fokusera helt på skolan och har svettats floder över att min gamla från dermalogica börjar ta slut. Sån lyx har man inte råd med ;) har precis köpt deon också, ska bli spännande att prova! :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej