Recension: Too Faced Better Than Sex Mascara

Publicerad 2015-12-16 01:27:00 i Jag tycker till om produkter

Mascaran med det iögonfallande namnet, shit vilken smart marknadsföring! Och den oförskämt snygga hylsan, you did good, Too Faced. Jag tyckte faktiskt inte alls om den här mascaran till en början, jag tyckte att borsten (se bild nedan) var på tok för stor och att själva produkten var för rinnig och kladdade överallt. Men som med mycket annat var borststorleken en vanesak och efter ett tag lärde jag mig hantera den (jag är nämligen van vid mycket mindre borstar). Och som alla vet torkar ju mascaror lite med tiden vilket kan förvandla en rätt jobbig mascara till en fantastisk mascara på bara ett par veckor.
Feta fransar? Check. Långa fransar? Check. Lätt att ta bort? Nja, krävs en effektiv borttagning. Vattenfast? Nej, pandaögon kan ske vid gråt och regn. Men jag gillar verkligen den här mascaran. På grund av storleken känns den även rätt dryg. Kostar cirka 250 kronor och säljs på Sephora.
Sminkningar med denna mascara: ett och två!
 
 
Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2015-12-16 06:31:09

Va cool :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej