Hyllning: KIKO Colour Definition Eyeliner And Kajal - Darling Butter

Publicerad 2015-12-30 03:43:18 i Jag tycker till om produkter

Den här pennan kom med Kikos höstkollektion Rebel Romantic men finns fortfarande att köpa på Kikos hemsida.  Egentligen är det inte pennan i sig som är så sensationell och speciell - även om den är sjukt pigmenterad, smart med skruvfunktion och sitter som berget - det är det faktum att jag ÄNTLIGEN FATTAT GREJEN MEDE BEIGE PENNA PÅ VATTENLINJEN! Hur levde jag innan, som ett djur!? 
Jag är kontaktlinsbärare och käkar dessutom minipiller, och om ni inte visste det så är en av biverkningarna av minipiller torra ögon (yay, straffet för att man är ansvarsfull) vilket gör att mina ögon ibland ser ut som att jag inte sovit på fem år och skjutit upp intravenöst, och det är inte attraktivt. Då kommer denna penna till räddning. Om ni inte redan har en sånhär, go fetch. Just detta exemplar kostar nu ca 30 kronor (!!!!).
 
 
 
Kommentarer

Postat av: :)

Publicerad 2015-12-30 17:21:51

Byt minipiller? Finns ju en hel del där ute, alla med olika eventuella biverkningar. Jag hann prova 3 hormonmedel jag inte trivdes med, innan jag hittade drömmen i mitt fjärde, ett p-piller som funkar toppen för mig. :D

Svar: Har testat allt tror jag, får inte ta vanliga p-piller pga blodproppar i släkten och alla andra små manicker man sätter i kroppen har visat sig vara väldigt ondskefulla redskap... men man får ta det som är minst sämst. :D
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej