Wet n Wild Megalast Lipstick - Cherry Bomb

Publicerad 2014-10-09 11:02:00 i Jag tycker till om produkter

Wet n Wild är ett så mystiskt märke. Det är verkligen love or hate på alla deras produkter. Deras flytande concealer är värdelös, nagellacken i baslinjen jag testat likaså. Men ögonskuggpaletterna är frikkin' underbara, deras concealer i kakform en stapelvara hemma hos mig och Fergie-nagellacken är awesome. Och så BILLIGT.
Detta är Cherry Bomb, ett av Megalast-läppstiften. Ett underbart bärigt höstigt lack. Mättad vinröd färg, dock utan minsta antydning till brunt (puh, en trend jag verkligen avskyr).  Extremt pigmenterat och lätt att måla med. Det torkar semimatt och håller bra hela dagen. Jag försöker verkligen vara kritisk men jag kommer inte på något att kritisera. Faktiskt. Förresten kan man se det på mina läppar här! 
För detta gav jag ca 50 kronor inklusive frakt på eBay - man är nästan dum om man inte slår till. Treat yourself med höstens kanske mest klassiskt vampiga läpprodukt. (Nä, jag får inte betalt för att säga så, I would never. No sarcasm.)
 
GORG!!!!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej