Revlon snart på Eleven

Publicerad 2014-10-08 22:48:00 i Smink

15/10 lanseras ju smink från RevlonEleven (affiliate), och jag är beyond excited. Jag har inte många grejer från dem men är ett stort fan ändå - det är mycket mer jag skulle vilja ha! Och de saker jag har använder jag flitigt.
Just Bitten Kissable Balm Stains är något som alltid finns i min handväska eftersom det är enkla, fina, diskreta färger. Som ni ser har dock texterna på förpackningarna skavts av efter att flitigt ha skramlat runt mot min plånbok/solglasögon/fanvet.
Colorstay Foundation är en hel okej festfoundation eftersom den är heltäckande, men till vardags använder jag den sällan. Denna (Ivory) är lätt rosatonad vilket får mig med varm hy att se lätt död ut i dagsljus, och kritmatt. Men som sagt - till fest, absolut!
Nagellacken älskar jag. Speciellt det duokroma rosa/oreanga lacket Spidey Sense som jag bloggat om här.  Kommer definitivt skaffa mig fler färger när de nu börjar säljas i Sverige. Förhoppningsvis till bra priser.
Vilken är er favorit-Revlon-produkt?
 
 Honey, Romantic, Spidey Sense, Scandalous, Ivory
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej