Nya ögonprodukter från Yves Rocher + swatches

Publicerad 2014-10-28 15:33:48 i Smink

För ett tag sen damp dessa ögongrejer från Yves Rocher ner hos mig. Det är en ögonskugga i färgen 82 Brun Scintillant, en Ultra Long Lasting Cream Shadow (vattenfast krämögonskugga) i färgen 08 Brun Noir och en Waterproof Eye Pencil i färgen Cuivre. Som ni ser på min swatch nedan så sitter kajalpennan och krämögonskuggan något så extremt bra! De går inte bort ens när man gnuggar med tvål och vatten, men makeupremover går såklart utmärkt.
Visst är de fina? Gillar verkligen ögonskuggan som är mörkbrun men med ett stålgrått skimmer. Och krämskuggan är nog den bästa primern under andra skuggor jag någonsin testat, ingen creasing på hela dagen, vilket alltid händer med min TFSI under. Rekommenderar!
 
 Cuivre, Brun Noir, Brun Scintillant
 
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar vilket betyder att bloggen erhåller en minimal ersättning per klick. Jag länkar dock bara sidor och erbjudanden som jag själv vill på eget initiativ och aldrig i vinstdrivande syfte.
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej