Jag har ett beroende...

Publicerad 2014-10-07 17:39:55 i Hår & hud

Och det är torrschampon! Speciellt de från Batiste. Seriöst, vad fan gjorde man innan dessa fanns? Vad gjorde JAG? Tvättade jag håret varje dag? Knappast. Gick jag runt med synligt fettigt stripigt hår de dagar jag inte tvättade håret? Ja, förmodligen. Det finns ingen annan förklaring. Numera har jag alltid minst en miniflaska i handväskan.
Kan inte leva utan. Om ni undrar så tycker jag förresten att torrschampot från Bangerhead är helt okej, det ser inte dammigt ut i håret och det ger bra textur om man vill göra uppsättninar eller flätor.
Är ni lika kära i torrschampon som jag?

 
 
Kommentarer

Postat av: Pernilla S

Publicerad 2014-10-08 09:22:18

Har testat några stycken, men den enda som fungerat för mig är från Lernberger Stafsing för mörkt hår! :) Räddaren i nöden för mig som lätt får fettigt hår..

Postat av: Tjena Nina

Publicerad 2014-10-08 18:21:33

Samma här! Vad gjorde man? Alltså, tvättade jag verkligen håret hela tiden? Sjukt... Jag gillar för övrigt Batiste för uppfräschandets skull, men tycker de doftar alldeles för starkt. :/

Postat av: Maria

Publicerad 2014-10-09 10:09:40

Friggin älskar torrschampo, speciellt från batiste, kommer ihåg att jag alltid hade mitt hår uppsatt dagarna innan tvätt hahahaha.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej