Poire Caramel

Publicerad 2014-11-08 15:23:00 i Hår & hud

Poire Caramel är en av julens doftserier från Yves Rocher. Ja, nu har det blivit en del tjat om dem på sistone men jag tycker faktiskt att de steppat upp sitt game något enormt de senaste par åren. Vilket märke som helst som kommer ut med en söt juligt lyxig smällkaramell att vältra sig i har en särskilt plats i mitt hjärta...
Den här serien består av lotion, duschkräm, EdT, doftljus (!!!!) och badkub. Alla luktar päron och karamell men i olika grader. Till exempel så luktar doftljuset och lotionen mer åt karamellhållet, och duschkrämen och EdTn luktar mer päron. Egentligen är jag inte överförtjust i pärondoft men ihop med den varma karamelldoften gifter den sig underbart, åtminstone på min hud. Och jag är besatt av doftljuset. BESATT.
 
Alla produkter i Poire Caramel-serien går att skåda här (affiliatelänk). Julklappstips, månne? Till någon annan eller till dig själv. Treat yo'self.
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Brownsugar

Publicerad 2014-11-10 17:44:55

Så nyfiken!

Postat av: Brownsugar

Publicerad 2014-11-10 17:44:55

Så nyfiken!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej