Hurraw! Lip Balm

Publicerad 2014-11-20 14:46:00 i Jag tycker till om produkter

När jag la en beställning på iHerb för ett tag sedan passade jag på att lägga i ett läppbalsam från Hurraw! i varukorgen. Dessa har länge varit otroligt hypade i bloggvärlden och jag är alltid på jakt efter det perfekta läppbalsamet som inte torkar ut läpparna i längden.
Är jag nöjd? OM jag är nöjd. Det finns faktiskt inget att anmärka på med den här lilla godingen. Luktar gudomligt (tänk kola), känns som smör på läpparna och har en alldeles förtjusande liten förpackning med skruvfunktion. 
Bra pris också - 25 kronor/stiftet på iHerb (koden JSF369 ger dig $10 rabatt) eller 49 kronor på Eleven (affiliate). och de finns i massor av smaker. Jag vill testa alla. Har ni testat?
 
Pssst! Boken är den fantastiskt roliga Mindy Kaling från The Mindy Projects bok Is everyone hanging out without me? (And other concerns), rekommenderas starkt om ni vill ha ont i magen av skratt. 
 
 
Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-11-21 11:32:09

Har aldrig kommenterat här men jag gör det nu. Jag följer din blogg med hjälp av Feedly och i de två senaste inläggen har det i slutet av dem funnits en annons för mobiloperatören Hallon. Jag har inte sett det i några andra bloggar via Feedly, och det syns ju inte här när jag går in direkt på bloggen. Så jag vet inte om det är Feedly som lägger in det (för det är väl inte du själv antar jag?), hur som helst är det skumt och jag tänkte att du kanske ville veta. Kanske fler som sett detta, eller är det bara jag?

Hur som helst, jag gillar din blogg och är nu supersugen på att testa Hurraw!s läppbalsam :)

Postat av: Anna

Publicerad 2014-11-21 11:34:14

Och så kom jag på att jag har ju adblock installerat, ser nu när jag stänger av det att det visst finns annonser här. Så då kan du ignorerar förra kommentaren *klantig*.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej