Hurraw! Lip Balm

Publicerad 2014-11-20 14:46:00 i Jag tycker till om produkter

När jag la en beställning på iHerb för ett tag sedan passade jag på att lägga i ett läppbalsam från Hurraw! i varukorgen. Dessa har länge varit otroligt hypade i bloggvärlden och jag är alltid på jakt efter det perfekta läppbalsamet som inte torkar ut läpparna i längden.
Är jag nöjd? OM jag är nöjd. Det finns faktiskt inget att anmärka på med den här lilla godingen. Luktar gudomligt (tänk kola), känns som smör på läpparna och har en alldeles förtjusande liten förpackning med skruvfunktion. 
Bra pris också - 25 kronor/stiftet på iHerb (koden JSF369 ger dig $10 rabatt) eller 49 kronor på Eleven (affiliate). och de finns i massor av smaker. Jag vill testa alla. Har ni testat?
 
Pssst! Boken är den fantastiskt roliga Mindy Kaling från The Mindy Projects bok Is everyone hanging out without me? (And other concerns), rekommenderas starkt om ni vill ha ont i magen av skratt. 
 
 

11 % på allt hos Eleven

Publicerad 2014-11-11 17:19:34 i Länktips

Idag och i morgon har Eleven 11 % på hela sortimentet för att fira 10 år. Klicka på bilden nedan för att komma till sidan. 
 
 
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar vilket betyder att bloggen erhåller en minimal ersättning per klick. Jag länkar dock bara sidor och erbjudanden som jag själv vill på eget initiativ och aldrig i vinstdrivande syfte.

Poire Caramel

Publicerad 2014-11-08 15:23:00 i Hår & hud

Poire Caramel är en av julens doftserier från Yves Rocher. Ja, nu har det blivit en del tjat om dem på sistone men jag tycker faktiskt att de steppat upp sitt game något enormt de senaste par åren. Vilket märke som helst som kommer ut med en söt juligt lyxig smällkaramell att vältra sig i har en särskilt plats i mitt hjärta...
Den här serien består av lotion, duschkräm, EdT, doftljus (!!!!) och badkub. Alla luktar päron och karamell men i olika grader. Till exempel så luktar doftljuset och lotionen mer åt karamellhållet, och duschkrämen och EdTn luktar mer päron. Egentligen är jag inte överförtjust i pärondoft men ihop med den varma karamelldoften gifter den sig underbart, åtminstone på min hud. Och jag är besatt av doftljuset. BESATT.
 
Alla produkter i Poire Caramel-serien går att skåda här (affiliatelänk). Julklappstips, månne? Till någon annan eller till dig själv. Treat yo'self.
 
 
 

OPI - Kiss Me - Or Elf!

Publicerad 2014-11-08 00:48:39 i Nagelfint

Här är ett till lack ur OPIs nya julkollektion, för några dagar visade jag vackra mörkgröna Christmas Gone Plaid (länk här). Kiss Me - Or Elf! är ett såntdär lack som är OMÖJLIGT att få en bra bild på. Min kamera freakar ur av starka rödaktiga färger och allt ser bara oranget ut. Men färgåtergivningen nedan är hyfsat korrekt i alla fall. Det är dock omöjligt att fånga det fantastiska djupet i det här lacket. Det riktigt glöder på naglarna. Vanligtvis kan jag tycka att bäriga färger är tråkiga och lite mättade, men det här är verkligen färgstarkt samtidigt som det är ganska mörkt och dramatiskt. En fullträff helt enkelt!
Mitt lack är köpt på eBay, då det inte verkar ha kommit in i någon svensk webshop ännu. Så håll utkik - när som helst nu!
 
 
 

OPI - Christmas Gone Plaid

Publicerad 2014-11-04 20:29:12 i Nagelfint

Jag är tillbaka! Jag har skaffat en ny dator efter att min gamla havererade förra veckan. Den nya är superliten jämfört med den gamla så det tar tid att lära sig manövrera alla program med den. Speciellt att använda den nya touchpaden. *svordomar*
Här är i alla fall ett nytt lack ur OPIs julkollektion! Christmas Gone Plaid heter det och är ett enormt vackert skogsgrönt crellylack, alltså cremelack med jellyegenskaper. Högglansigt utan överlack, men på bilderna nedan har jag Seche Vite ovanpå. Vad tycker ni, väcker det något habegär?
Köpte mitt för runt femtiolappen på eBay, då det inte verkar ha kommit ut i Sverige än.