Nagelförlängning hemma med löstippar & gellack

Publicerad 2014-05-20 17:46:00 i Nagelfint

Vill skriva ett kort och koncist inlägg om hur jag förlänger naglar hemma. Jag har som tur var (och på grund av ständigt lackande, misstänker jag) starka naglar som gärna blir långa av sig själva. Men tyvärr händer det ju att en nagel går av, och förr brukade jag bara klippa ner alla naglar till samma längd. Tills jag lärde mig detta! 
 
 
Här är min tumme vars nagel gick av väääldigt långt ner (AJ. SOM. FAN.). Jag räddade det hela med hjälp av en löstipp från Depend. Klippte till tippen så att den passade tummen och pressade sedan fast den ovanpå nageln med det medföljande nagellimmet. Sedan filade jag försiktigt kanten så att den skulle smälta bättre in på nageln och lackade med gellack ovanpå. Den sortens gellack som härdar under UV-lampa alltså, jag använder kitet från Depend. Färdigt!
Det blir dock alltid en liten kant när jag använder detta tillvägagångssätt, men ännu har jag inte övat tillräckligt många gånger för att få bort den. Och med de flesta nagellack syns det knappt (metalliska lack och foillack avslöjar ojämnheter värst...).
Sedan målar jag med gellack på alla mina naglar som vanligt. Jag använder ett ljust babyrosa lack eftersom jag ändå målar med vanliga nagellack ovanpå. Tycker detta fungerar utmärkt och ger jämna och starka naglar. 
 
\o/
 
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar vilket betyder att bloggen erhåller en minimal ersättning per klick. Jag länkar dock bara sidor och erbjudanden som jag själv vill på eget initiativ och aldrig i vinstdrivande syfte.
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej