Isadora Dynamic Lash Growth Mascara

Publicerad 2014-05-01 21:34:57 i Jag tycker till om produkter

Det här är faktiskt den första produkten som utlovar längre ögonfransar som jag testat, någonsin. Jag har aldrig varit en ögonfransfixerad människa och mascara är den tråkigaste sminkprodukten enligt mig. Men på sistone har jag längtat lite efter långa flörtiga fransar så jag satte denna mascara från Isadora på prov. Dynamic Lash Growth Mascara utlovar synligt längre fransar på 30 dagar:
"Använd Dynamic Lash Growth Mascara som din vanliga mascara i minst 30 dagar. Enligt kliniskt bevisat resultat förbättras fransens naturliga tillväxt med 169 % och diametern på fransen ökar med 13 % efter 30 dagars användning." Läs vad jag tyckte under bilden!
 
 
Tyvärr var jag en väldigt dålig skönhetsbloggare som INTE tog före-och-efterbilder (orutinerat!), så ni får helt enkelt ta mig på mitt ord när jag säger att den här produkten är gaaanska mycket en besvikelse. Jag tror att jag kanske kan se några enstaka fransar som sticker upp mer än de brukar, i osminkat läge, men med mascara på märker jag ingen skillnad. 
Däremot gillar jag verkligen det rent kosmetiska resultatet som mascaran ger, som ni ser på bilden blir fransarna feta och långa och nattsvarta och jag gillar den smala plastborsten med små piggar som gör att man verkligen kommer åt fransrötterna utan kladd överallt.
Jag vet inte om det är ricinoljan som bidrar till att mascaran är ett helvete att ta bort, men det är den i alla fall. Den är inte torr eller hård, men den är extremt fet och glider bara runt i stället för att lösas upp och jag vaknar med pandaögon dagen efter trots idogt tvättande.
 
Ingen produkt jag kommer köpa igen alltså men om ni ändå vill testa så finns mascaran + ett miniserum för 189:- på Eleven (affiliate).
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej