Burt's Bees Lip Balm - Blueberry & Dark Chocolate

Publicerad 2014-05-21 01:35:00 i Jag tycker till om produkter

Burt's Bees' läppbalsam är förmodligen mina favoriter. De innehåller en hel drös naturliga ingredienser och minimalt med annat onödigt skräp. Tittar man på ingredienslistan står rena oljor och andra naturprodukter högst upp (ingredienslistor är rangordnade efter mängd, om ni inte visste det). Här hittar vi bland annat bivax (duh), kakaosmör och kokosolja. De innehåller inte mineraloljor så de är inte "beroendeframkallande" - eller rättare sagt, de vårdar läpparna långsiktigt, inte bara kortsiktigt, så man måste inte applicera tusen gånger om dagen.
 
 
Det här är en ny doft/smak på den svenska marknaden, med blåbär och choklad. Jag tycker inte att den luktar så mycket av varken blåbär och choklad men det luktar hemskt gott i alla fall. Fruktigt men samtidigt lite dämpat, nötigt nästan. 
Stiftet är transparent och läppbalsamet känns mjukt och smöraktigt på läpparna. En trofast ny produkt i min väska!
 
Finns i flera olika dofter för 31-39:- på Eleven (affiliate). Står ni i valet och kvalet mellan dessa och Baby Lips (samma pris) så rekommenderar jag Burt's Bees på grund av den trevliga innehållsförteckningen och den återfuktande känslan på läpparna.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej