Billighetsborstarna från eBay, fungerar de?

Publicerad 2014-05-03 20:39:30 i Jag tycker till om produkter

Någon kanske minns att jag i vintras beställde fyra (antagligen) Sigma-kopior på eBay från Kina som går under namnet Jessup, efter att Honi rekommenderat dem. Vad tycker jag då? Jag gillar dem faktiskt som bara den. Jag kan knappt fatta att man får fyra såpass bra borstar för 38 kronor inklusive frakt. Jag har massor med fördomar om kopior och blir misstänksam om priset är för lågt - men tänker man efter är ju en extremt stor del av allt vi använder tillverkat i Kina och tillverkningskostnaderna för erkänt BRA penslar från t.ex Sigma är förmodligen lika låga som för dessa om man räknar bort skatt och andra omkostnader. De kanske till och med är tillverkade i samma fabrik? Anyway. Läs mer under bilden vad jag använder de olika borstarna till!
 
 
Den första borsten är den absolut mjukaste (och samtidigt stabila) applicerings- och blendingborsten EVVÖRR. Jag trodde min blendingborste från e.l.f var bra men med denna kan man verkligen sudda till suddig perfektion! Den plockar även upp alldeles lagom med skugga bara man nuddar skuggan med toppen av borsten. Min nya go-to-brush!
Den andra är fluffig även den men med en platt sida, och denna använder jag för att fixera precisionsconcealingen jag gjort med puder samt för att blenda ut skuggor under ögonen ifall jag råkat applicera för mycket där, eftersom man kommer åt så bra.
Den tredje har jag inte använt så mycket men jag kan tänka mig att den är bra att ha om man använder mycket krämögonskuggor, och den fjärde är perfekt att smudge:a ut kajal med längs övre och undre ögonfransarna!
 
Borstarna är stadiga och sköna i handen och de har dessutom inte fällt ett enda strå trots upprepad tvätt!
Blir ni sugna? Det finns flera olika set att välja mellan här, och även lite större borstar. Jag är tämligen övertygad om att alla är likadana fast med olika namn. Jag betalade som sagt ca 38 kronor för fyra stycken.
 
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Honi

Publicerad 2014-05-03 22:18:11

Ja dom är verkligen ett fynd, använder dom fortfarande dagligen och domo håller både formen och har inte fällt ännu!

Svar: kul att höra!
Dess

Postat av: Bam

Publicerad 2014-05-05 15:14:38

När du skrev om dessa förra gången så beställde jag också dem och jag är SJUKT NÖJD. Använder dom mest hela tiden :)

Svar: vad bra! :D
Dess

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2014-05-09 00:55:41

Tänker jämt att jag ska beställa...inte gjort än..men jag ska...snart....typ :)

Svar: doo iiiit!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej