20 % rabatt på hela ditt köp hos Yves Rocher + mina favoriter

Publicerad 2014-05-04 13:14:00 i Länktips

Åh, Yves Rocher, det finns ingen ände på min kärlek till dig. Du är så billig och god mot mig och dina produkter ack så väldoftande och trevliga. Och alla dessa erbjudanden hela tiden - och ändå blir man inte bankrutt. Åh, YR. Ja, ni förstår. (Nä, jag får inte betalt för att tala gott om YR, även om man skulle kunna tro det, hah...)
 
T.o.m nästa söndag får ni 20 % på hela köpet om ni anger koden SPRING20 i kassan! Det är som vanligt fraktfritt över 150 kronor också. Perfekt såhär innan Mors Dag! Kanske själv köpte något där till min egen mamma, men det är hemligt för hon läser bloggen ibland. ;)  Hej mamma, puss!
 
 
Några grejer jag rekommenderar:
 
 
Happy shopping peeps!
 
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar vilket betyder att bloggen erhåller en minimal ersättning per klick. Jag länkar dock bara sidor och erbjudanden som jag själv vill på eget initiativ och aldrig i vinstdrivande syfte.
Kommentarer

Postat av: Beautybylindaa

Publicerad 2014-05-04 23:20:31

Just nu har jag en tävling där man kan vinna valfri produkt från yves rochers hemsida på min blogg :) Älskar många av deras produkter


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej