Tävling: Vinn våriga Ciaté-lack!

Publicerad 2014-03-19 14:49:00 i Övrigt

Jag fortsätter mina tävlingar för att fira min bloggs 3-årsjubileum! Denna gång kan du vinna de underbart våriga färgerna Ferris Wheel och Loop the Loop från lyxiga brittiska märket  Ciaté! Vinnaren i den förra tävlingen där du kunde vinna solskydd från La Roche-Posay blev Malin och du har mail!
Läs mer och se tävlingsregler under bilden!
 
 
Den här gången vill jag att du kommenterar och motiverar varför just du behöver lite glada färger på fingrarna i vår. Det behöver inte vara en "bra" eller lång motivering, bara den är ärlig! Jag är enväldig domare. :)

För att få extra pluspoäng kan du antingen 1) retweeta den tweet om tävlingen som jag publicerat på min Twitter, @Dromteori (glöm i så fall inte att skriva detta i kommentaren), eller 2) tipsa dina läsare om tävlingen på din blogg (länka i så fall i kommentarerna).
Tävlingen stänger nästa tisdag den 25/3 klockan 23.59! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Lycka till babes! <3
 
Kommentarer

Postat av: Sofies skönhetsblogg

Publicerad 2014-03-19 16:25:06

Jag vill ha glada färger på fingrarna i vår eftersom jag gärna fokuserar vårfärgerna på naglarna och i sminket. Jag är ganska neutral när det gäller kläder och bär gärna svart, vitt och grått så därför behöver jag plocka fram lite färg på andra områden i stället och för det är naglarna perfekt!

Kommer re-tweeta så fort jag har skrivit den här kommentaren och jag heter Sofie Karlsson/paaperdoll på Twitter! :)

Postat av: Annika

Publicerad 2014-03-19 18:06:06

Jag är en lite lagomt rockig och alternativ tjej från Luleå och även här har våren börjat komma. Jag äger faktiskt inga pastell-lack så skulle verkligen uppskatta att få ta mig an den superroliga utmaningen att integrera vackra pastelliga naglar i min övrig look här i vårsolen!

XOXO

Postat av: madeleine e

Publicerad 2014-03-19 20:39:57

Älskar färg och dessa 2 skulle känns så rätt i vår och till en solbränna i sommar!

Postat av: Linda

Publicerad 2014-03-19 22:27:19

Därför att mina naglar är extremt fula utan lack p.g.a jobb med mycket handsprit och renoveringsfix hemma så de hinner liksom aldrig se helt okej ut i sin nakenhet. Därför vill jag vinna söta lack att pigga upp med :)

Postat av: Johanna K

Publicerad 2014-03-22 14:19:42

Jag vill ha lite mer färg i mitt liv efter dryga fyra månader instängd i universitetets datasal då jag ifrågasatt om det faktiskt är värt att slava med omänskliga uppgifter eller om det vore bättre att ge upp min dröm och faktiskt bara ta ett jobb på ICA. Nu har jag äntligen kommit ut på praktik och det finns hopp om livet igen. Och jag får faktiskt se solen "live" igen, haha! :)

Postat av: Emma Bo

Publicerad 2014-03-23 18:24:31

Jag är inte bra på varken långa eller bra motiveringar, men hey en ärlig klarar jag enkelt. Jag skulle gärna vilja vinna dessa två härliga lack för att mitt liv helt enkelt är för jäkla tråkigt just nu. Är för tillfället singel sen några månader tillbaka, min bästa vän har precis flyttat nästan 60 mil ifrån mig, mitt jobb är det tristaste man kan tänka sig. Just nu LÄNGTAR jag verkligen till våren och solen och semestern och dessa fina lack skulle verkligen lysa upp mitt annars kanske lite deppiga humör. Skulle verkligen vilja måla mina naglar i lite vackra vårfärger för att påminna mig själv om att sommaren snart är här. :) Kram!

Postat av: Josey

Publicerad 2014-03-25 20:46:36

Jättefina lack!! Jag har nästan bara rosa och lila färger, och varje gång jag tänker att jag ska testa något nytt så fegar jag ur och köper något jag redan har. Det skulle vara jättekul att få testa lack från Ciaté och få lite coola naglar till påsk och piffa upp min trötta mammalook lite grann :-D

Postat av: Malin

Publicerad 2014-03-25 20:53:45

Jag sitter och översätter en bok om nagelkonst som ska ges ut på svenska, deadlinen är som alltid kort, och du anar inte hur störigt det är att för det första inte ha tid att sitta och måla om naglarna för varje ny idé som boken ger, och för det andra inte ha en chans att kunna köpa på mig *alla* de fina färgerna jag blir sugen på när jag läser boken. Var ska jag börja, liksom? Plötsligt gillar jag inga av lacken jag har hemma. Nej, deadlinen hägrar, jag måste fortsätta! Om du skickar mig lacken, så skickar jag dig en bild på vad jag hittar på med dem. ;)

Postat av: Sara

Publicerad 2014-03-25 22:13:10

Jag har nästan bara mörka nagellack och skulle verkligen vilja ha något ljusare nu till våren.

Postat av: Wysteriias skönhetsblogg

Publicerad 2014-03-25 23:21:03

För att äga väldigt många lack redan så äger jag nästan inga gula nyanser och detta pastellgula skriiiiker efter mig! Det hör du va?

RT på Twitter innan jag skrev :)

Postat av: Malin

Publicerad 2014-03-25 23:33:00

Jag längtar så sjukt mycket efter sommaren att ett par snygga lack på naglarna skulle göra underverk för dagdrömmeriet tills det är dags för semester! ;)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej