Recension: TVÅL Pink Cotton Candy Body Butter

Publicerad 2014-03-28 10:59:00 i Jag tycker till om produkter

 
Jag är sämst på att använda body butters. Handkräm är jag som besatt av och använder flera gånger om dagen men av någon anledning är det såå himla jobbigt att skruva av ett lock och jobba in lite drygare kroppskrämer, fastän det ibland behövs. På sistone har jag gjort det till en vana att alltid smörja in benen efter rakning och jag har supertorra fötter. Så jag har satt de body butters jag har hemma på hårdtest. Här är Pink Cotton Candy Body Butter från TVÅL. Läs mer under bilden!
 
 
 Sheasmör är en av huvudingredienserna här, faktiskt redan på nummer två i ingredienslistan (ingredienslistor är ordnade efter mängd, om ni inte redan visste det). Här finns även kokosolja och mandelolja.
Det här body buttret är nog bäst till den med riktigt torr och skrovlig hud. Formulan är ganska dryg, men ändå inte för tjock, och tar en stund att arbeta in. Kvar lämnas en oljig men inte kladdig hinna på huden. Huden känns mjuk och len en bra stund efteråt.
Jag ska nog testa en burk från någon annan av TVÅLs doftserier för att kunna ge en 100%-igt rättvis recension. Själva formulan eller verkan har jag absolut inget att klaga på, men jag klarar tyvärr inte riktigt av doften. Jag har varit förkyld och haft ont i bihålorna på sistone och starka dofter har gjort mig illamående. Pink Cotton Candy Body Butter är tyvärr en riktigt mäktig och påträngande söt doft som jag kan tänka mig går hem hos unga personer eller de som gillar Pink Sugar av Acquolina - låter det som du, testa! Inte min sorts doft dock. 
 
TVÅL finns på Eleven (affiliate) eller i deras egna webshop!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej