Recension: Blackhead Killer Peel Off Mask

Publicerad 2014-03-20 13:41:00 i Jag tycker till om produkter

 
Jag plockade upp den här förpackningen på Grand Parfymeri och tänkte att det lät mycket lovande med en pormaskmördare. Ack så besviken jag blev. Allt med den här masken är ett så stort antiklimax.
Det är en svart vinylmask som ska appliceras på rengjord hud och sedan dras av efter 10 minuter. Såhär beskriver företaget själva sin produkt (saxat från Lyko.se):
"Denna revolutionerande ansiktsmask hjälper till att förebygga finnar samt ta bort pormaskar, orenheter och överflödigt fett snabbt och smidigt. Blackhead killer fungerar på ett sådant sätt att när den torkar så suger den med sig orenheter, pormaskar, fett och de bakterier som kan orsaka acne. Den hjälper även till att förebygga röd och irriterad hud, även rodnaden som kommer vid acne, och minskar uppkomsten av ärr och förebygger nya finnar."
 
Här följer en lista på allt jag inte gillar med den här masken:
- Om man applicerar ett för runt lager går den inte att dra av. Om man applicerar ett för tjockt lager torkar den aldrig (tro mig, jag har väntat upp till en halvtimme som mest). Problemet är att det inte finns något mellanting.
- Konsistensen är dessutom tjock och geggig vilket gör det helt omöjligt att applicera ett jämnt lager. 
- Masken glider undan vid porerna och kan alltså omöjligt fästa vid pormaskarna. Detta kan man enkelt se eftersom det bildas vita tomma prickar på porerna där ingen mask fäst.
- Och som en följd av det, följer det inte med en enda pormask vid borttagning. Inte en enda.
- ... om man nu ens lyckas dra av masken, se punkt ett.
- Det man inte lyckas dra av och som inte torkat, sitter som ett geggigt klister på huden och får bokstavligt talas skrapas bort med naglarna - vilket tar tid - eftersom vanlig sminkborttagning inte biter. 
 
Positiva saker:
- Den var såpass billig att jag inte mår dåligt över att ha slösat pengarna. Och nu kan jag åtminstone avråda andra från att köpa den.
 
Nä. Big fail på den. Har någon annan mot förmodan testat med bättre resultat?
Jag rekommenderar i stället att man gör sina egna pormaskplåster, se recept här.
 
 
Kommentarer

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2014-03-20 18:03:29

Har testat en liknande och kände ungefär samma som dig :/


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej