NOTD: LA Girl - Antique Gold

Publicerad 2014-03-19 18:33:44 i Nagelfint

Här är det andra LA Girl-lacket som fick följa med min senaste Cherryculture-beställning. Det första visade jag nyligen här! Är det inte SICKENING!? Som vanligt är namnet något missvisande, jag vet inte vad det är för fel på namngivarna hos kosmetikaföretag, men jag tror mig kunna göra ett bättre jobb...
Det här är, som ni kanske ser, ett olivfärgat lack med massor av fint guldskimmer. Det är en del av LA Girl's Metal-linje med blingiga, djupa, dregelvänliga skimmerlack. Det är dock ganska skirt, så tre lager behövdes för full täckning. Torkar ganska långsamt.
Min kamera är ju inte den bästa, någon som lyckats fånga det fantastiska skimret ännu bättre är Pamela på Claws in Color (grym blogg för övrigt).  Jag gillar det här lacket och speciellt i solljus. Även om det drar mot grönt så är det smickrande mot bleka händer; att mina fingrar ser rosa ut här beror mer på min kamera än något annat.
Kostar 25 kronor på Cherryculture, verkar dock vara slut just nu.
 
 
Förresten har jag här målat över Depends gellack, och jag gillar verkligen vilken slät yta naglarna får! Borttagningen av Antique Gold gick också bra och skadade inte underlaget alls. Ser fram emot att mina naglar får växa sig längre ostört, speciellt mina pekfingernaglar som alltid går av. Himla irriterande att behöva fila ner de andra naglarna hela tiden, hoppas på att slippa det nu. :)
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej