Glossybox Mars

Publicerad 2014-03-30 20:29:30 i Övrigt

Månadens Glossybox var något av en besvikelse för mig. De senaste två har varit så bra så förväntningarna var höga även på denna box, men nä. En massa småprover nästan bara. Oh well. Läs mer om innehållet nedan.
 
 
Min box innehöll prover på Matrix Biolage Color Last-serie, både schampo och balsam. Rätt generösa prover ändå, kan ju vara trevligt att testa och se om det är något att ha.
Fick även en deospray och ett litet parfymprov från Panos Emporio. Skulle ha föredragit parfymen i ett litet rör eller en liten sprayflaska i stället. Parfymdeo känns dessutom inte supermodernt, men får testa!
Ögonkrämen Clarity från Fleur de Santé. Kändes trevlig när jag testade den, osäker på om jag tillhör målgruppen dock.
Liten flaska med Body Cream från Mitchell and Peach. Väldigt lätt kroppslotion som varken gjorde till eller från när jag testade den på fötterna. Gillar dessutom inte lavenderdoft. Denna kommer jag nog skänka till bättre behövande.
Miniprov av Egyptian Magics kultförklarade kräm. Kul att testa och kul med ett nytt märke. Osäker på hur den här krämen skiljer sig från vanligt vaselin dock. Hypen är dock ett faktum.
Samt ett guldglittrigt nagellack från Model's Own - namn okänt. Hade nog varit riktigt trevligt om jag inte redan ägt typ fem guldglittriga nagellack. Men mer fullsizesmink i den här stilen, Glossybox!
 
Vad fick ni? Blev ni nöjda?
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej