e.l.f Studio Blushes - Peachy Keen & Pink Passion

Publicerad 2014-03-18 14:54:00 i Smink

 Nu har jag testat dessa två tjusiga blush från e.l.f och är redo för ett utlåtande. Swatches finns dessutom i botten av inlägget! Peachy Keen är inte så persikofärgad som namnet antyder utan för snarare tankarna mer åt det bronsiga hållet. En rosatonad skimrig ljus bronzer helt enkelt. Pink Passion är en ljus kall matt rosa som blir mindre skrikrosa på kinderna än vad den ser ut i förpackningen (thank god). 
Peachy Keen är inte lika pigmenterat som Pink Passion, men har ett fint skimmer som nog kan fungera som en utmärkt highlighter på solbränd hud. För oss blekfisar funkar det istället bra som en bronzer om man vill imitera en glowy nyförvärvad filmstjärne-solbränna. Minus för att namnet och promobilderna är missvisande.
Pink Passion är något pudrigare och mindre mjuk i konsistensen än Peachy Keen, men har en utmärkt hållbarhet under dagen, och är ett bra alternativ för den med blek hud som är ute efter en rosa-men-inte-knallrosa.
Båda kostar 41 kronor styck på e.l.f's hemsida eller på bland annat Grand Parfymeri i Göteborg. You like?
 
So pretteh!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej