China Glaze - Ruby Pumps

Publicerad 2014-03-10 23:10:00 i Nagelfint

Ibland ställer man sig frågan: levde den här produkten upp till hypen? Ibland är svaret: OH HELL NO! Ibland är svaret: Ehhh JAAA!!? Och i fallet med sägenomspunna, blogghypade Ruby Pumps från China Glaze lutar jag nog mer åt det senare. 
Min kamera kan inte i närheten av fånga djupet i det här blodröda glitterlacket. Men låt mig bara säga att det är råsnyggt och ser ut som mosade muterade jordgubbar från en annan planet med en massa glitter i sig. Lacket lyckas med konststycket att vara både otroligt pigmenterat i basen OCH ha en massa glitter i sig. Bara två lager behövs alltså för att uppnå full täckning. 
Torktiden är bra. Glansen är bra, men det kan behövas två lager överlack för en slät yta. Det är inte svårt att ta bort heller. Vad ska man säga? Perfektion i lackform. Nästan så man längtar efter jul igen. Nä, så får man inte säga, sorry. ;)

Mitt ex är köpt på eBay för ca 20 kronor, men Eleven säljer just nu China Glaze till det sänkta priset av 69 kronor. (affiliate)

 
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2014-03-11 01:54:26

Det här är mer men smak än det där snorgröna ;D

Postat av: Evelinasfina Skönhetsblogg

Publicerad 2014-03-11 08:51:56

Sjukt snyggt med glittret :)

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2014-03-11 16:19:14

Påminner mig om gelegodis! :D


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej