China Glaze - Budding Romance

Publicerad 2014-03-06 17:55:04 i Nagelfint

Superglansigt och helt fantastiskt. Så kan man sammanfatta snorgröna (ja, oaptitligt men att inte skriva det vore att ignorera elefanten i rummet) Budding Romance från China Glaze. Det har en crelly-formula (för den oinvidge: hybrid mellan jelly och creme) vilket gör det både hyfsat täckande men ändå högglansigt. 
Om man gillar den här typen av fulfina färger (vilket jag gör) så finns det ändå ett par minus med det här lacket - nummer ett: det första lagret är gult men det blir grönare och grönare ju fler lager, vilket är okej förutom att nageln fortfarande är lite gul i kanterna om man inte är extremt noggrann. Nummer två: Det är lite skirt vilket resulterar i antydan till VNL. 
För övrigt tycker jag det är skitsnyggt och dregelvänligt. 
Mitt ex köptes för runt 20-lappen exklusive frakt på eBay, men du kan hitta Budding Romance för 69 kronor (nytt sänkt pris) på Eleven (affiliate) eller närmaste Kicks-butik. 
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Bam

Publicerad 2014-03-06 18:19:22

Jag gillar konstigt nog detta väldigt mycket.

Svar: That makes two of us.
Dess

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2014-03-09 10:49:38

Nja..snorgrönt är nog inget för mig :) haha :D


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej