Swatches: MUA Eyeshadow Palette - Starry Nights

Publicerad 2014-06-22 19:24:00 i Smink

Jag hade tänkt göra ett samlingsinlägg med sminket jag köpte i London men jag vill tjuvstarta lite med att visa er den här paletten från MUA som kostade £4 (45 kronor) på Superdrug. Om ni inte visste det redan så är MUA ett budgetmärke av rang med bl.a fina, pigmenterade ögonskuggor för £1/styck, läppstift och paletter. Man kan shoppa från deras märke online här
 
Den här paletten heter Starry Night och innehåller, som ni ser, sotiga skuggor i grått, lila och rosa. De flesta skuggorna är skimriga och frostiga förutom den sista skugen i översta raden, den vita samt de två sista på nedersta raden som har någon sorts semimatt satinfinish. Se swatches och läs mer nedan!
 
Swatchad utan primer:
 
 
Skuggorna är ganska korniga och mjuka och blir nästan lösa när man stoppar penseln i dem. Konsistensen påminner om den hos Sleeks skuggor, men MUAs skuggor är något mindre pigmenterade än Sleeks. Ovan är de swatchade utan primer och trycket i dem är hyfsat bra - bäst är inte helt oväntat de mörkare skuggorna. 
Jag har inte hunnit testa paletten jättemycket än men de skuggorna jag visar i morgon satt rätt bra på plats en hel dag med Too Faced Shadow Insurance. Man får bara tänka på att verkligen jobba in skuggan i penseln innan applicering för att inte få skimmer överallt, samt att packa på den på ögonlocket för maximalt tryck.
 
Vad tycker ni om färgerna?
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej