Mina favoritborstar

Publicerad 2014-06-15 20:43:04 i Jag tycker till om produkter

Borstar eller penslar? Jag har grava problem med att hålla mig till ett ord, märker jag... men nu handlar det i alla fall om mina absoluta favoriter när det kommer till sminkborstar. De jag använder så gott som varje dag och som gör jobbet på ett utmärkt sätt helt enkelt. Läs vidare under bilden!
 
 
1. Contour Brush från Real Techniques. Denna + NYX Taupe = looove! Fluffig men tät och lagom stor. Säljes i Core-kitet på Eleven (affiliate) eller för mindre pengar på iHerb (kommentera om ni vill ha min iHerb-rabattkod!).
2. Blending Eye Brush från e.l.f. Plockar upp pigment helt fantastiskt väl och är perfekt för en mer definerad globlinjeapplicering och -suddning. Lurvs it. Säljs på e.l.fs egen hemsida.
3. Stor, rund, fluffig borste som jag köpte billigt på eBay och skrev om här. Suddar som en dröm och känns fjäderlätt på huden. Helt OK för skir applicering också.
4. Eyeshadow C Brush från e.l.f. Min nya favorit att packa på ögonskugga på locket med! Den är tät och ganska stor (sparar tid, hehö) och stadig i handen. Säljes här.
5. Den här lilla borsten är från H&M och jag tror att den säljs som eyelinerpensel eller läppensel. Jag använder den dock som concealerborste för småmärken och finnar och den är GRYM. Liten men ändå tät så att man får kontroll över produkten. Kostar typ 29,50:- på H&M. Har haft den i evigheter och den är lika fin ännu.
6. Snedskuren eyelinerpensel (som jag använder till ögonbrynen) från Yves Rocher. Så. Jävla. Bra. Stabil borst som inte viker sig och rakbladsvass (nåja...) kant. Har tvättat den massor med gånger och  den har inte börjat spreta. Love it. Säljes på Yves Rochers hemsida (affiliate).
7. Blushing, Bronzing & Blending Brush från e.l.f. Har haft två av dessa i flera år och de fäller inte ett endaste dugg. Utmärkt liten borste om man vill precisionsapplicera blush och highlighter. Ganska mjuk, så man riskerar inte att överapplicera. Säljes här.
 
Har ni testat någon av borstarna? 
 
Kommentarer

Postat av: Lojs

Publicerad 2014-06-16 12:56:10

Håller med om combon countour brush + Taupen! Diviiine!
Har förresten samma issues med borste/pensel. Säger alltid pensel till de som är tätt packade och liksom "släta" och borste till de fluffiga!

Postat av: Maria

Publicerad 2014-06-16 16:10:49

Nej! Faktiskt inte en enda, men är sååååå sugen på borstar från Real Techniques.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej