London-shoppingen Del I: kläderna

Publicerad 2014-06-21 23:22:00 i Övrigt

Åh gud, vad ska man säga... London, som jag älskar dig och dina affärer! Hade jag haft möjlighet hade jag rest dit varje säsong för att bunkra upp med snygga kläder till rena skampriser. Den här gången blev det mest basplagg från Primark som fick följa med hem, men jag tog även en sväng in på Camden-marknaden och köpte en klänning och ett linne. När det kommer till kläder kan man lätt tro att Wednesday Addams är min stora idol, för jag älskar svart (it's just a phase, they said... it'll pass, they said...) och svart gör sig ju inte asbra på bild, men...
 
 
Överst från vä till hö: Klänning från Camden-marknaden, mörkblå mjukisbyxor från Primark, linne med Deathy Hallows-symbolen från Camden, resten är från Primark: fyrpack trosor, klackskor (extra wide för oss med breda fötter, ÅÅÅHH!! <3), axelremsväska, trepack strumpbyxor, fleecefodrade tights (kommer inte klara hösten/vintern utan ett par av dessa), en kofta/kimono/sjal-aktig hybrid i spets och fransar, skir blus med spets samt en massa par (inte superbekväma) fintrosor (till skillnad från fyrpacket som är enorma med hög midja, dvs det enda jag använder till vardags, and I'm not ashamed of it...).
 
Inom en snar framtid ska jag även visa beautyshoppingen och övritshoppingen. See ya tills dess!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej