Liten Yves Rocher-haul

Publicerad 2014-06-12 11:31:00 i Hår & hud

För ett tag sen la jag en beställning hos Yves Rocher, de har ju alltid en massa reor vilket ger mycket bang for the bucks. Plus att de har reseförpackningar av allting så man kan testa grejerna innan man slår till på en fullsize. Här är vad som slank ner i varukorgen. Läs mer om produkterna under bilden!
 
Som jag skrev tidigare idag har Yves Rocher t.o.m Söndag 15/6 en kampanj där du får första varan du lägger i korgen helt gratis, om normalpriset är under 400 kronor (observera att de har två priser, normalpriset står underst, hmpf...). Happy shopping folks!
 
 
Överst från vänster till höger:
  • Miniflaskor av parfymerna So ElixirTendre JasmineMoment de Bonheur och Comme un Evidence. Älskar dessa, för mig som har rätt många parfymer och prover så varar de i en evighet. Och man får chansen att testa nya dofter riktigt billigt. En av dessa följde med gratis som premie. Ca 29 kronor/st.
  • Miniflaska av duschgelén Collection Éte och prov på Anti-Age Global Serum. Gratispremier. 
  • Miniflaska av kroppslotion med olivolja. 20 kronor.
  • Ansiktskräm för torr till väldigt torr hy. Ska enbart använda denna som nattkräm. Luktar skitgott av honung och lite nötigt. 65 kronor.
  • Duschkräm från samma linje som krämen ovan, denna har en mer tydlig honungsdoft med inslag av något som känns som mandel. Gott! 20 kronor.
  • Tre påsar av min djuprengörande favoritansiktsmask. Kommer räcka till minst 12 hemmaspatillfällen! \o/ 10 kronor styck.
Samt 15 små provpåsar för 15 kronor, svårt att motstå. :) Hela kalaset gick på 180 kronor, inte illa. Nu ska jag gå och testatestatesta tills jag stupar.
 
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar vilket betyder att bloggen erhåller en minimal ersättning per klick. Jag länkar dock bara sidor och erbjudanden som jag själv vill på eget initiativ och aldrig i vinstdrivande syfte.
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej