Duschgodis

Publicerad 2014-06-02 19:39:36 i Hår & hud

Jag erkänner, jag är beroende... av duschkrämer! Jag gör slut på minst en flaska i månaden även om det går lite trögt nu på grund av antalet. Jag älskar att variera mig mellan olika dofter beroende på humör - om man kan alternera mellan flera parfymer, varför inte mellan flera duschkrämer?! Ju finare och godare en flaska doftar desto mer snålar jag. Till exempel blev ett ex till mig jättesur när jag desperat gömde min favorit Lime längst bak i hyllan... vadå, jag ville ju bara ha allt det göttiga för mig själv! ;)

 
LdB - Love in Paris. Ca 25 kr. En nysläppt pärla, finns även i matchande bodylotion och body mist. Luktar sött och flickigt av rosor. Finns bl.a på större Ica-butiker.
Original Source - Vanilla & Raspberry, Chocolate & Mint, Lime, Mint & Tea Treee. 39 kr. Mina favoriter! Har haft tre av dessa i öh... ett och ett halvt år nu. Ja, de doftar fortfarande gott. Ja, jag ska bunkra upp i London, där de kostar mellan 15-20 kronor styck.
Rituals - Yogi Flow. 85 kr. Kom med senaste Glossybox och doftar sååååå gott av bland annat rosor. Det är dock enda doften jag plockar upp - så avancerat är mitt doftsinne.
Yves Rocher - Jardins Du Monde Macadamia Nuts. 25 kr. Luktar nötigt, lite vaniljaktigt och dämpat av, ja, macadamianötter! Löddrar redigt ordentligt också. 
Yves Rocher - Monoï de Tahiti.  19,90 kr.Klassikern som typ alla älskar. En bra, somrig unisexdoft. Sniffa på denna om ni inte redan gjort det. 
Sephora - Caramel. Minns inte priset, någon som vet? Som att dränka sig själv i gräddkola. VARFÖR har Stockholm två Sephora, Malmö ett (vad jag vet), och Göteborg INGET!? Va? Va?
Yves Rocher - Organic Vanilla, Cherry Blossom, Malaysian Coconut49:- för de stora, 19:- för de små (skynda på, skynda på, nu ska karusellen gå! Kunde inte låta bli).  Alla dessa doftar fantastiskt men min all time favourite är ju Organic Vanilla som luktar träigt, varmt och inbjudande av kryddig vanilj. Och lite varm bastu. Ja, bastu. Gå och sniffa så får ni se själva! 
 

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar vilket betyder att bloggen erhåller en minimal ersättning per klick. Jag länkar dock bara sidor och erbjudanden som jag själv vill på eget initiativ och aldrig i vinstdrivande syfte.
Kommentarer

Postat av: Pernilla S

Publicerad 2014-06-03 16:18:44

Haha jag är likadan med duschcremer, gillar att variera mig! :) Och jag troooor att Sephoras gick nånting kring 80 kr kanske? Dom var då inte så farligt dyra iaf.

Postat av: Aidas MakeUp

Publicerad 2014-06-05 00:15:20

Original Source Vanilla & Raspberry har jag i duschen just nu men jag tycker att den är alldeles för vattnig :/ Har gått en vecka och halva flaskan är förbrukad, dryg much? Köp deras chilliflaska nästa gång, den bränner i rumpan när skummet passerar skinkorna hahahahaha!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej