Too Faced - Boudoir Eyes Shadow Collection + swatches

Publicerad 2014-07-05 21:07:00 i Smink

1 ½ år efter släppet hoppade jag på tåget och köpte paletten Boudoir Eyes från Too Faced. Jag bloggade om den redan i Januari 2013 faktiskt. Jag slog till nu när Eleven (affiliate) har rea då paletten blivit betydligt billigare. DEN ÄR SÅ FIN, I CAN'T EVEN.... GAH!
Paletten består av 9 skuggor, inklusive tre highlighters som är större än de övriga skuggorna. De kommer i en så fin och lyxig plåtdosa som stängs med magnetlock och har dessutom en spegel - Too Faced's andra paletter är gjorda av papp. Precis som de andra paletterna så innehåller även den här en guide med tips på olika sminkningar. Läs mer om skuggorna och se swatches nedan!
 
Jag upptäckte att namnen på skuggorna inte syntes så bra på fotot, så här är de i turordning:
In the Buff - Fuzzy Handcuffs - Voulez Vous
Satin Sheets - Sugar Walls - Cartier Belt
Birthday Suit - Lap Dance - French Tickler
(Och jag ÄLSKAR de retsamma namnen som anspelar på lyx och flärd och snusk, hehe.)
 
 
Som ni ser består paletten av ungefär 50/50 kalla och varma nyanser, och fyra av dem är skimriga medan resten har en sorts matt satinfinish. Den svarta skuggan, French Tickler, är otroligt pigmenterad men tyvärr ramlar det mesta av guldglittret av när man applicerar.
Alla skuggorna är faktiskt riktigt pigmenterade och mjuka och härliga att jobba med, vad jag kunnat utläsa efter ett par användningar. Speciellt älskar jag Satin Sheets som är en ljus persikotonad skugga med ett riktigt intensivt guldskimmer, som dock inte syns särskilt väl på bilderna här (men bättre hos Vampy Varnish), samt murriga lila Voulez Vous. Älskar att man kan skapa sminkningar till ALLA tillfällen med den här paletten.
 
Vad tycker ni? 
 
Kommentarer

Postat av: Sofies Skönhetsblogg

Publicerad 2014-07-06 01:09:10

En av mina favoriter! Den är sååå fin! :D
Dock har jag inte sett någon spegel i min?! Måste undersökas när jag kommer hem! xD

Svar: Under instruktionsboken!
Dess

Postat av: Motionerafetto

Publicerad 2014-07-07 16:37:44

Åh vilken otroligt lyxig förpackning, jag älskar plåtlådor och fina förpackningar.. Haha. :-)

Svar: Jag också! :D
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej