Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal

Publicerad 2014-07-27 16:37:00 i Jag tycker till om produkter

Dags för en snabb recension när värmen förhindrar längre hjärnaktivitet. Denna gång handlar det om den vattenfasta svarta kajalpennan Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal från Rimmel. Dessa har prisats och jämförts med typ tredubbelt prissatta 24hr-pennorna från Urban Decay
Okej, well, den här produkten ÄR defintivit vattenfast, men den är inte gnuggfast. Alltså, doppa dig i en pool med denna på och den kommer inte försvinna. Doppa dig och gnugga sen ögonen - den kommer suddas ut en aning. På swatchen till höger har jag gnuggat lätt med vatten en stund. Produkten försvinner inte men fadear något.
Pennan är lätt att måla med och rätt krämig, om än tyvärr inte lika krämig som Sephoras egna vattenfasta pennor som jag ähähähälskar. Dock blir den verkligen nattsvart med bara ett lager på huden, vilket jag älskar.
Sounds good? Check it out. Säljs på bl.a Åhlens och vissa Lindex.
 
Vilken är den bästa och mest prisvärda vattenfasta pennan enligt dig?
 
 
Kommentarer

Postat av: Jennisbeauty

Publicerad 2014-07-27 21:56:37

Åh!! Jag köpte precis två "Rimmel Scandaleyes eyeshadow pen" och herregud... Jag älskar dem! Waterproof och allt. Du måste testa om du inte gjort det :D helt awesome hållbarhet och pigment. Aldrig provat kajalerna dock... Måste göra!

Svar: will do, tack för tipset!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej