NYX Butter Gloss - Peaches and Cream

Publicerad 2014-07-07 22:02:00 i Smink

Affection-butikerna i mina hembygder i Värmland har börjat sälja NYX. Lite roligt/märkligt att de säljer NYX i butik på landet men inte i storstan... hur som helst, jag besökte nyligen ett Affection och köpte på mig bland annat detta Butter Gloss i färgen Peaches and Cream. Det är en periskorosa nyans som ser kallare (blåare) ut på läpparna än vad förpackningen skallrar om. Jag har väldigt pigmenterade röda läppar naturligt, så nude-gloss blir aldrig särskilt nude på mig. Men jag tyckte detta var riktigt fint även på mig, och är säkert skitsnyggt till en sotning!
Som ni ser lägger sig glosset lite i läpparnas linjer, men det är inget man ser på håll. Det luktar gott av vanilj och känns krämigt och, ja, som smör på läpparna. Särskilt klistrigt är det inte heller. Skulle gärna skaffa fler färger!
Finns på bl.a Eleven (affiliate) för 75 kronor (just nu verkar det dock bara finnas två nyanser inne), Cherryculture samt eBay
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Beauty by M

Publicerad 2014-07-08 07:29:33

Störtsnyggt!
Älskar också att Affection är en av få fysiska butiker som säljer Real Techniques i Sverige :D

Svar: Det är rätt så fantastiskt egentligen.
Dess

Postat av: Beautybylinda

Publicerad 2014-07-08 21:27:49

Hade ingen aning om att de sålde nyx :O Men är ju inte hemmavid så ofta längre :)

Svar: Upptäckte det rätt nyligen, blev rätt chockad!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej