London-shoppingen Del II: Skönhet (med affärtips)

Publicerad 2014-07-02 22:39:00 i Smink

Efter många om och men (födelsedag, födelsedagsfest, jobbstarten på sommarschemat) kommer här del två av min London-shopping - den skönhetsrelaterade. (För att se del ett med klädesplagg, klicka här!) Jag köpte mindre smink än jag trodde och la i stället mer pengar på mat och övrig shopping, men självklart slank det ner en hel del! Läs vad allt är under bilden! Jag skrev även i vilka affärer man hittar märkena ifall någon planerat ett besök.
 
 
Märkesvis:
 
Kiko 
Jag hann med besök i Kiko-butikerna i både Westfield-gallerian (tunnelbanestoppet heter White City)  och på Regent Street, men den här gången blev det bara nagellack från dem. Förutom det mörklila lacket 66  (Chanel Taboo-dupe!) är även det ljusgula lacket 42 därifrån. Det är i själva verket ett texturlack med "cupcake"-effekt som jag tidigare sett hos Nikkietutorials. Had to have. 
 
LA Colors 
Affären Beauty Base i Westfield-gallerian hade en FRIKKIN' ENORMOUS hylla med bara LA Colors-grejer; jag skojar inte när jag säger att de hade minst 200 nagellacksfärger. Och nästan allt kostade en pund styck!?!? Jag dog och drabbades av akut beslutsångest, och blev snål (många bäckar små), men följande grejer fick följa med: Intensiva fuchsiarosa lacket Electra, svart flytande eyeliner, genomskinlig mascara/bryngel, svart nagellack med smal pensel för nail art samt en ögonskuggpenna i en underbar guldig nyans (borde köpt fler för den var fan awesome).
 
Illamasqua
Läppstiftet Magnetism (som jag envisas med att kalla "Magnesium" hela tiden). Hade egentligen spanat på Shard men säljaren målade Magnetism på mig i butiken och jag blev kär. De nagellack jag hade tänkt köpa, inklusive Perseid, var slut! Buhuu!
Illamasqua hittar man på Selfridges samt i närheten av Carnaby Street. Säljarna var supertrevliga.
 
Rimmel
Köpte en ny Stay Matte Powder i "färgen" Transparent. Jag var inte superförtjust i detta när jag först köpte det förra året, men nu är det mitt favoritpuder. Det blev även en vattenfast kajal, Scandaleyes, i svart. Finns på Boots och Superdrug.
 
 
Collection 2000 En ny flaska av deras Lasting Perfection Concealer, fick leta i minst 10 butiker innan jag hittade den pga slutsålt.
Soap & Glory Handkräm och miniduschkräm. Är fullkomligt kär i doften, har sedan tidigare The Righteous Butter.
Barry M Ett underbart duokromt nagellack från Aquarium-kollektionen som jag hade spanat in redan innan resan. Heter Mediterranean och ni får snart se det på mina fingrar!
Revlon Fantastiska nagellacket Spidey Sense. Redan visat det här!
Eyelure & Primark fick mig att köpa lösfrallor. De från Primark kostar en pund styck (ca 12 kronor) och är superba. Primark har dessutom superbra bobbypins som inte blir slöa direkt.
MUA Paletten Starry Nights. Swatches här!
(Alla dessa märken går att hitta på Boots och Superdrug, de flesta säljs på båda. Boots hittar man typ överallt i London, i varje gatuhörn, och det finns en stor Superdrug-affär nära Marble Arch på Oxford Street.
 
Det var det, det! Något ni vill se närmre på?
 
Kommentarer

Postat av: Ina

Publicerad 2014-07-02 23:32:45

Jag vill gärna se en swatch på det mörklila Kiko-lacket.

Svar: Oj, sent svar :( Men det kommer!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej